Email Praktik Paling Apik Kanggo Musim Liburan

Preinan email

Konsumen seneng pemasaran email. Nyatane, nalika ditliti, konsumen negesake manawa email minangka salah sawijining cara favorit kanggo entuk tawaran lan diskon saka bisnis sing digunakake. Musim preinan iki ora bakal beda lan sampeyan kudu ngrancang rencana sing cocog. Tes, segmen lan tambahake frekuensi email sampeyan ing musim preinan iki lan sampeyan bisa nglakokake luwih akeh bisnis!

Martech Zone lan Delivra wis ngasilake infographic iki kanggo mbantu sampeyan ngrancang musim email, miturut dhaptar praktik email paling apik, tanggalan babagan tarif mbukak, lan cara pangujian lan pamisahan tambahan kanggo para pelanggan.

Praktek Email Infographic 1000

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.