Cara njamin Situs Sampeyan Dhaptar Ireng Kanggo Email

Depositphotos 24205129 s

Kita lagi mriksa salah sawijining situs klien saiki. Dheweke bakal enggal pindhah menyang integrasi email - sing apik. Aku kira situs web sing wis dhaptar ireng… mulane…

Dheweke duwe formulir kontak ing situs web. Cukup apik, pirang-pirang lapangan kanggo ngirim kabeh info pribadi sampeyan kanggo ndhaptar inisiatif email. Nanging, tampilan sing luwih cedhak lan alat kasebut pancen pancen alat sing diwenehake kanggo spammer supaya bisa nguntungake.






<INPUT type=hidden value="sapa wae@someone.com"name =" sendto "/>

Elingi kolom sing didhelikake supaya sampeyan bisa ngetik alamat email! Minangka tes, aku narik formulir, nyelehake alamat email, lan nyelehake link ing kolom liyane sing didhelikake. Aku ngeklik ngirim lan menit mengko, aku duwe email SPAM ing kothak mlebu!

Mangkene carane spammer bisa terus ngirim email tanpa kuwatir bakal diblokir. Sing kudu ditindakake yaiku golek formulir kaya iki situs sampeyan lan padha bisa skrip proses sing nyurung jutaan email liwat sewengi. Sapa sing diblokir? Dudu spammer… perusahaan ora!

Formulir khusus iki ana ing situs web a Milyar bisnis dolar, dudu bisnis cilik. Lan ana ewonan jinis formulir ora aman ing endi wae ing internet. Ironi ing kene yaiku nindakake ing kaca ASP - kaca sing bisa gampang nggoleki alamat email ing server lan nambah.

Yen sampeyan kepengin weruh, mesthine kita wis ngandhani!

9 Komentar

  1. 1

    Aku setuju. Alamat email aja nganti katon / katon jelas. Ing sawetara wulan pungkasan, aku wiwit nindakake kode panggantos JavaScript – sanajan aku ragu-ragu promosiake amarga aku yakin manawa akeh spam sing bisa maca. Muga-muga akeh-akehe sing kesuwen kanggo ngrengkut JS lan njupuk woh-wohan sing sithik. Aku ngira manawa spambot uga wis apik ngatasi alamat "akun ing domain dot com".

    Secara pribadi, aku ora precaya karo sapa wae sing ora duwe alamat email sing didaftar ing blog lan mung formulir kontak, nanging kayane mung siji 100% cara kanggo nindakake. Aku uga seneng alamat email gambar sing bisa dideleng wong nanging kudu diketik. Mbok Flash sing dipasang bakal dadi rute liyane. Apa sampeyan mung kontak form?

    • 2

      Hai Stephen,

      “Skeptis sapa sing ora duwe alamat email sing didaftar” ... aduh! Yen alamat emailku dikirim ing blogku, sanajan nganggo obfuscator JavaScript, aku bakal entuk puluhan ewu spam saben dina.

      Aja mamang - kita mung nyoba nglindhungi awake dhewe. Tujuan kontak kanggo IS supaya masarakat isih bisa komunikasi karo kita tanpa kudu mbukak spam.

      Doug

  2. 3

    @Stephen Sampeyan bener manawa akeh programer sing nulis bot spam males. Maksudku, sampeyan mung bisa ngatasi asil saka http://tinyurl.com/yuje9z lan entuk atusan ewu alamat menyang spam.

    Nanging alamat email sing didhelikake ing JavaScript, gambar lan Lampu kilat uga ora aman. Waca http://www.cryptologie.com/SpamFull.pdf kanggo sinau sawetara taun kepungkur. "Sawetara wong ngatasi perlindungan ASCII lan malah JavaScript dhasar utawa kode flash."

    Perlindhungan paling apik yaiku supaya ora nerbitake alamat email, lan gunakake a wangun web kanggo ngganti.

  3. 4

    Aku ngerti apa sing dikandhakake kalorone. Kanggo aku, formulir kontak dirasakake kaya nomer 1-800 tinimbang nomer seluler ing kertu bisnis. Rasane angel banget uga tiket perusahaan / dhukungan.

    Aku durung weruh spam ditampilake ing email bojoku sing aku keliru ing JavaScript http://www.rachelsteely.com, nanging situs kasebut mung nganti sewulan. Aku ora bakal ngandhani kanca supaya ngirim alamat email ing alam liar yen ora ngerti apa sing ditindakake. Aku bisa uga wis nyerah mbiyen, yen ora duwe Google dadi piranti lunak anti-spam.

  4. 5
  5. 6

    Halo,

    Aku ngerti postingan blog sampeyan pancen menarik, nanging aku ora ngerti kepiye carane bisa digunakake.

    Yen sampeyan ngisi formulir iki, kepiye bot spam entuk alamat email sampeyan?

    Yen situs kasebut ndhelikake lapangan karo alamat email sampeyan kanthi mesthi, mula bakal jelas kepiye bot spam kasebut entuk.

    Nanging nalika sampeyan ngisi, apa ora mung pencet ngirim, banjur lapangan sing didhelikake ilang, bener? Apa bot spam duwe program sing disetel ing kaca sing njupuk apa sing diketik utawa apa sing dilebokake situs ing kolom sing didhelikake nalika sampeyan nggunakake?

    Aku ora ngerti. Apa sampeyan bisa nerangake luwih lengkap babagan iki?

    Lan apa sing bisa ditindakake? Kepiye sampeyan ngetrapake formulir sing bot spam uga ora bisa nindakake? Apa mung masalah ora nggunakake lapangan sing didhelikake kanggo alamat email utawa luwih saka iku?

    Thanks

    • 7

      Halo Roger,

      Minangka pengunjung, sampeyan ora kena bebaya. Masalahe yaiku kanggo wong sing nggawe formulir iki. Spammer bisa 'highjack' formulir lan ngirim spam nggunakake. Iki minangka praktik elek sing diwenehake perusahaan ing situs web.

      Doug

  6. 8

    Siji pitakonan liyane… .yen pancen kudu masang alamat email ing sawijining kaca, banjur kepiye cara paling apik kanggo nindakake? Apa aman nggunakake kode karakter heksikimal?

    Thanks

    • 9

      Spammer duwe mekanisme nyusup sing rumit banget sing bisa ngasilake alamat email kanthi pirang-pirang cara. Aku sejatine bosen nempatake alamat email ing sawijining kaca web, malah ngirim formulir kontak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.