Cara njamin Situs Sampeyan Dhaptar Ireng Kanggo Email

Depositphotos 24205129 s

Kita lagi mriksa salah sawijining situs klien saiki. Dheweke bakal enggal pindhah menyang integrasi email - sing apik. Aku kira situs web sing wis dhaptar ireng… mulane…

Dheweke duwe formulir kontak ing situs web. Cukup apik, pirang-pirang lapangan kanggo ngirim kabeh info pribadi sampeyan kanggo ndhaptar inisiatif email. Nanging, tampilan sing luwih cedhak lan alat kasebut pancen pancen alat sing wis diwenehake supaya spammer bisa njupuk kauntungan.






<INPUT type=hidden value="sapa wae@someone.com"name =" sendto "/>

Elingi kolom sing didhelikake supaya sampeyan bisa ngetik alamat email! Minangka tes, aku narik formulir, nyelehake alamat email, lan nyelehake link ing kolom liyane sing didhelikake. Aku ngeklik ngirim lan menit mengko, aku duwe email SPAM ing kothak mlebu!

Mangkene carane spammer bisa terus ngirim email tanpa kuwatir bakal diblokir. Sing kudu ditindakake yaiku golek formulir kaya iki situs sampeyan lan padha bisa skrip proses sing nyurung jutaan email liwat sewengi. Sapa sing diblokir? Dudu spammer… perusahaan ora!

Formulir khusus iki ana ing situs web a Milyar bisnis dolar, dudu bisnis cilik. Lan ana ewonan jinis formulir ora aman ing endi wae ing internet. Ironi ing kene yaiku nindakake ing kaca ASP - kaca sing bisa gampang nggoleki alamat email ing server lan nambah.

Yen sampeyan kepengin weruh, mesthine kita wis ngandhani!