Pemasaran Email & Otomatisasi Email PemasaranInfografis PemasaranMarketing Social Media

Kepiye Keterlibatan Email Dibandhingake karo Keterlibatan Sosial

Sanalika aku ndeleng mungsuh digunakake ing judhul artikel ing marketing, aku rada sithik. Iki infographic ngisor saka Desain Devesh nindakake tugas sing penting babagan perspektif kebutuhan pelanggan kanggo nggunakake email kanggo perusahaane. Aku ora ragu babagan kekuwatan email lan kemampuan minangka push marketing teknologi kanggo motivasi para pelanggan supaya tumindak. Bisa digunakake ... lan kabeh wong kudu nindakake.

Nanging, perbandingan email lan sosial yaiku apel karo jeruk. Media sosial duwe akeh mupangat liyane kajaba klik ing iklan lan konversi. Media sosial apik tenan kanggo ngrungokake pesen sampeyan. Dadi ayo nggunakake conto ing infographic ing ngisor iki. Sampeyan ngirim email menyang 1,000 pelanggan lan asil 202 wong mbukak email kasebut lan 33 wong ngeklik.

Saiki ayo bareng nuduhake kiriman kasebut ing media sosial sing duwe 1,000 pengikut ing Twitter lan Facebook. Miturut grafik, bisa uga 10 wong sing bener weruh lan 3 ngeklik. Kayane medeni tenan?

Ora, ora nggegirisi. Iki sebabe. Konten sing sampeyan promosi liwat sosial dituduhake karo sawetara wong kasebut. Sawetara wong kasebut duwe luwih saka 20,000 pengikut. Lan pandhereke nggayuh luwih saka 100,000 pengikut. Lan para pandhereke nganti jutaan. Ora ana sing mbukak email sampeyan luwih saka sepisan lan arang banget ana sing ngirim email menyang kanca. Nanging gelombang kegiatan sosial terus nganti pirang-pirang wulan.

Kita duwe postingan Martech Zone sing isih entuk ewonan tampilan lan atusan klik taun sawise nulis kanthi berkat media sosial. Ora dikatutake, saham sosial kasebut nyebabake wong liya nulis artikel lan ngrujuk marang kita, sing nyebabake ningkatake rangking mesin telusuran, sing nyebabake lalu lintas telusuran organik sing luwih dhuwur, sing nyebabake klik lan konversi luwih akeh.

Iki minangka infographic sing ndukung kekuwatan email sing luar biasa. Nanging diskon media sosial minangka kesalahan gedhe kanggo organisasi apa wae. Lan kita malah ora ngomong babagan pengaruh sing ngluwihi klik lan konversi. Sosial nawakake kesempatan kanggo nggawe panguwasa ing mripat umum, kanggo entuk publisitas sing luar biasa liwat layanan pelanggan, lan virality wektu nyata sing email pancen ora bisa ditemokake.

Email Engagement Versus Keterlibatan Sosial

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web