Cara Ngundhuh Tarif Keterlibatan Email Plummeting

dhaptar re keterlibatan

Umume kaget kanggo umume perusahaan nalika ngerti yen 60% pelanggan ing dhaptar email rata-rata ora aktif. Kanggo perusahaan kanthi 20,000 pelanggan email, yaiku 12,000 email sing wis ilang.

Umume para pemasar email kepenak nalika ngeculake siji pelanggan saka dhaptar kasebut. Upaya sing dibutuhake supaya para pelanggan bisa milih sing larang regane lan perusahaan ngarep-arep mbalekake investasi kasebut. Nanging, iku ora masuk akal. Ora mung ora bakal mbayar biaya kasebut, kekurangan keterlibatan lan kegiyatan bisa uga nyebabake kothak mlebu kabeh dhaptar sing duwe resiko.

Matt Zajechowski saka ReachMail nggabungake artikel sing luar biasa iki lan infographic sing gegandhengan, Cara Nganggo Ulang Dhaptar Pelanggan Asing, babagan cara nggawe pelanggan maneh. Mangkene strategi sing dituduhake:

  • Nyuda frekuensi saka email sampeyan ngirim.
  • Target konten sampeyan menyang dhaptar sing luwih cilik, relevan, dipisahake.
  • Netepake pelanggan sing ora aktif nggunakake kriteria sampeyan dhewe lan aja nganti ngirim.
  • Rancang kampanye Keterlibatan maneh njaluk pelanggan milih utawa bali maneh.
  • Khusus Pamirsa Facebook ngidini sampeyan ngunggah lan target pelanggan, cara sing apik kanggo nggayuh pelanggan sing ora aktif.

Priksa manawa klik ing infographic Matt lan waca saran liyane babagan topik iki!

Ngundhuh maneh Pelanggan Email Dormant

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.