Tip Kampanye Drip Email, Tuladhane, Statistik lan Praktik Paling Apik

kampanye email netes

Minangka pemasar, kita asring nyurung email akeh lan jeblugan marang para pelanggan supaya ngerti babagan adol utawa supaya dianyari ing produk utawa layanan. Yen wis maju, kita uga bisa segmen lan nggawe pribadi email kasebut. Nanging, email isih dikirim adhedhasar jadwal kita, dudu pelanggan. Kampanye email netes beda amarga dikirim utawa diluncurake adhedhasar pelanggan, dudu kita. Email drip bisa digunakake - ngasilake 3x tingkat klik-tayang saka email pemasaran khas

Apa Kampanye Email Drip?

Kampanye netes email minangka serangkaian email sing digawe kanthi otomatis sing wis ditulis sing dileksanakake nalika pelanggan anyar ditambahake menyang kampanye asuhan utawa pelanggan sing saiki modifikasi tingkah laku lan miwiti kampanye pemasaran email, pemasaran ulang, utawa retensi. Email kasebut bisa uga entuk interval sing wis dijadwalake utawa sawise owah-owahan prilaku pelanggan, utawa kalorone.

Perusahaan sing unggul ing marketing drip ngasilake 80% luwih akeh dodol kanthi biaya 33% luwih murah. Ing iki infographic saka Monks Email, padha nuduhake kabeh mupangat sing ditawakake kampanye netes email:

  • Kuat komunikasi otomatis saluran kanggo nggayuh lan tetep bisa ngubungi prospek.
  • Kemampuan kanggo melu prospek lan ngonversi dadi marketing lan sales sing nduweni kualifikasi.
  • Hubungan nurture tanpa keterlibatan manungsa langsung.
  • mbangun kapercayan lan kapercayan suwe-suwe sadurunge nindakake monolog penjualan.
  • Propel TOFU, MOFU, lan BOFU ing kabeh level lan ngenali prospek sing regane dhuwur, kesempatan konversi saka prospek kasebut lan entuk akeh set data liyane.
  • ease nggawe keputusan sajrone anggaran sing luwih kenceng.

Infographic nyedhiyakake wawasan babagan tips lan praktik paling apik babagan budidaya liwat saben tahapan corong konversi, conto conto alur kerja kampanye email netes, elemen apa sing bakal dites ing kampanye email netes, kesalahan umum strategi email netes, lan perawatan lan praktik paling apik nggawe email.
Kampanye Email Drip

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.