Napa Pangguna Mbusak nganggo Email Sampeyan

infographic keterlibatan pelanggan

Akeh banget pemasar email sing irama nalika ngirim email adhedhasar jadwal perusahaan utawa targete tinimbang kebutuhan pelanggan. Nyedhiyakake email menyang pamirsa lan njamin manawa migunani, bakal langganan, melu, ngonversi… lan pungkasane bakal nggawe sampeyan ora ana ing folder email sampah.

Sawise ngunjungi situs web, tuku, utawa kesandhung ing blog perusahaan sampeyan, pelanggan wis mlebu kanggo nampa email saka sampeyan. Kanggo pemasar, iki minangka hubungan sing paling ringkih lan angel dijaga, lan salah sawijining langkah sing salah bisa mungkasi tragedi karo korespondensi elektronik sampeyan ing folder spam.

iki Litmus infographic nyedhiyakake luwih cetha babagan prilaku nyaring keterlibatan kanggo Gmail lan Hotmail, alasane kenapa pelanggan langganan email, lan tips kanggo nambah keterlibatan.

infographic keterlibatan pelanggan litmus 940x2554

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.