Tren Desain Email kanggo taun 2021

Tren Desain Email 2021

Industri browser terus maju kanthi cepet kanthi inovasi apik tenan. Email, ing tangan liyane, narik kawigaten kemajuan teknologi amarga ketinggalan email nganggo standar HTML lan CSS paling anyar.

Ngandika, minangka tantangan sing ndadekake para pemasar digital bisa luwih angel dadi inovatif lan kreatif nalika nggunakake media pemasaran utama iki. Biyen, kita wis ndeleng penggabungan gif animasi, video, lan uga emoji sing digunakake kanggo mbedakake lan nambah pengalaman pelanggan email.

Wong-wong ing Uplers wis ngeculake infographic iki, 11 Tren Desain Email sing bakal unggul ing taun 2021, sing nuduhake sawetara pangowahan elemen desain sing lagi ditemokake:

  1. Tipografi Kandel - yen sampeyan nggatekake pelanggan ing kothak mlebu sing rame, nggabungake judhul tipografi sing kandel ing gambar bisa narik kawigaten.
  2. Dark Mode - Sistem operasi wis pindhah menyang mode peteng kanggo nyuda saring mata lan konsumsi energi layar sing padhang, mula klien email uga pindhah menyang arah kasebut.

Cara Kode Mode Peteng menyang Email Sampeyan

  1. Gradien - Secara visual, mripat kita cenderung ngetutake gradien, mula yen nggabungake kanggo ngarahake perhatian pelanggan email bisa narik perhatian tambahan menyang judhul lan ajakan-ajakan.
  2. Desain Emosi - Sampeyan bisa nuwuhake emosi sing pas kanthi nggunakake warna lan citra sing tepat. Nalika biru nggambarake katenangan lan katenangan, warna abang minangka semangat, semangat, lan semangat. Oranye tegese kreatifitas, energi, lan kesegaran. Nanging, warna kuning bisa digunakake kanggo narik perhatian tanpa menehi sinyal sing nguwatirake.
  3. Neumorfisme - Uga dikenal minangka neo-skeuomorphism, neumorphism nggunakake efek jero lan bayangan kanggo obyek kanthi ora bisa diwakili maneh. Neo mung tegese anyar saka basa Yunani neos. Skeuomorph yaiku tembung sing kasusun saka skeuos, tegese wadhah utawa alat, lan morphḗ, tegese wujud.
  4. Ilustrasi Tekstur 2D - Nambahake tekstur lan shading menyang gambar lan ilustrasi bakal katon lan rumangsa katon lan rasane email sampeyan menyang level sabanjure kanthi makili item kanthi taktik. Sampeyan bisa nyoba macem-macem kontras warna, gradien, tints, lan pola kanggo luwih jero babagan email sampeyan.
  5. Gambar Flat 3D - Nggabungake dimensi ing foto utawa ilustrasi sampeyan bisa nggawe email sampeyan urip kanthi nggawe desain luwih akeh pengaruh. Psst… sok dong mirsani kepiye carane aku nggabungake ing gambar sing ditampilake ing postingan iki?
  6. Kolase Phantasmagoric - Ngumpulake potongan-potongan saka macem-macem gambar dadi siji gambar menehi kesan surreal menyang email lan nggawe minat pelanggan. 
  7. Werna Wutah - Werna cerah lan kandel ora dadi favorit para pelanggan. Saiki wong wis ganti dadi palet warna sing ora bisa dienggo kanthi nambah warna putih, ireng, utawa warna komplementer liyane.
  8. Tata Letak monochrome - Akeh wong sing salah tafsir babagan desain email monochrome minangka panggunaan warna ireng utawa putih. Sejatine sampeyan bisa nyoba desain email minimalis iki kanthi warna pilihan.
  9. Animasi Ilustrasi - Gabungke kekuwatane ilustrasi lan GIF animasi. Ora mung nambah oomph visual menyang email nanging uga bakal nambah luwih akeh wong ngonversi.

Mangkene infographic tren desain email lengkap, sampeyan kudu klik liwat artikel kanggo pengalaman lengkap saka kanca ing Uplers.

Tren Desain Email 2021 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.