Desain Email Anyar sing Luar Biasa (Dibutuhake)

Mangkene email liyane sing dakkarepake, nanging biasane ora nindakake apa-apa! Iki yaiku Downtown Indianapolis, Email Anyar Apik tenan.

Aku tetep langganan amarga muga-muga ana desain anyar sing kasedhiya - informasi kasebut menyang promosi kutha Indianapolis wis ana, nanging desaine nggawe email ora bisa diwaca lan ora bisa digunakake. Iki sebabe:

  • Ora ana link utama ing informasi utama menyang situs web nyata Indy Downtown Inc. Mungkin iki pengawasan, nanging dakkira butuh banget.
  • Gambar ing header cilik lan ora ana gunane - aku ora bisa ngatasi. Pendapatku yaiku sapa sing ngrancang email duwe resolusi sing luwih cilik tinimbang aku, bisa uga katon luwih gedhe. Dheweke njupuk papan sing terkenal 'ing ndhuwur lempengan' ... papan sing sejatine masarakat bisa deleng nalika mbukak email ing klien.
  • Paragraf kapisan ing sisih kiwa, Tembung saka IDI, minangka judhul sing ora apik lan ora apik. Mungkin wong ora ngerti apa IDI kasebut?
  • Ukuran font cilik, ora bisa diwaca, lan ora duwe break paragraf utawa peluru supaya mripatku ngilangi konten kasebut. Asile, aku ora maca! Gambar kasebut minangka panggilan sing apik!
  • Acara tanggalan bisa uga paling apik babagan email iki, nanging ora ana panggilan tumindak ing acara kasebut ... wenehi link kanggo tuku tiket lan entuk informasi luwih lengkap babagan saben acara supaya aku bisa lunga! Aku ora bakal ndeleng acara ing kene lan coba goleki ing Google. Aku ora duwe wektu kanggo iku!
  • Konten kasebut diremuk lan diringkes dadi kolom sing lancip tanpa prelu. Saiki, masarakat duwe monitor sing luwih gedhe kanthi resolusi sing luwih jembar… pindhah menyang format lebar 800 nganti 1000 piksel. Amarga tanggalan minangka sidebar tengen, pangguna ora bakal gulung nggulung kanthi horisontal kanggo nggayuh sidebar banjur maca.
    Tulung nyopot
    ing 2
    kolom squished
    dadi 1…
    mung ana
    kamar cukup
    kanggo sawetara
    tembung lan iku
    angel tenan
    kanggo maca.
  • Kudu paling ora ana siji tumindak ajeg kanggo email. Apa sampeyan pengin aku dolan menyang Pasar Kutha? Tuku tiket konser? Wenehi pesen tumindak unik tinimbang pilihan 40. Kandhani luwih akeh babagan siji liyane tinimbang kabeh wong liya sing bakal nggawa aku mrana.
  • Gabungake kaca landas lan kutipan yen sampeyan kuwatir kamar. Tulis kutipan cekak kanthi link menyang 'crita lengkap' sing nggawa aku menyang kaca kanthi sawetara ruangan ambegan lan informasi tambahan.
  • Endi gambar wong-wong? Ora duwe foto mesem wong ing email iki nggawe aku rumangsa maca brosur utawa artikel warta. Foto wong sing seneng acara lan lokasi ing kutha Indy iki bakal nyambung karo aku.
  • Apa sing kedadeyan minggu kepungkur? Kepiye babagan rekap acara utawa bisnis sing sampeyan promosiake ing email kanthi komentar saka para pamiarsa babagan wektu sing apik banget. Gawe pribadi!

Intine ora mbanting email iki. Kaya sing dakkandhakake, akeh informasi lengkap ... mbok menawa kakehan! Buktine manawa wong sing nulis salinan nindakake tugas - mung butuh presentasi sing luwih apik supaya para pamaca bisa nggunakake lan tumindak.

apik tenan anyar

One comment

  1. 1

    Yen aku desainer / panulis email, aku ora bakal ngerti. motong salinan paling ora 1/2. Sampeyan bisa ngubungake artikel tartamtu menyang kaca konten liyane.

    Cara kanggo nyalin email kanthi akeh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.