Ngoptimalake Desain Email Kanggo Narik Kawigaten Waca

psikologi marketing email

Sawetara wulan kepungkur ing sawijining konferensi, aku nonton presentasi sing apik babagan langkah-langkah sing diwaca email nalika nyelehake email. Iku dudu rute sing dipercaya masarakat lan beda banget karo situs web. Nalika ndeleng email, biasane ndeleng tembung pisanan ing baris subjek lan bisa uga pratinjau cekak saka konten sing ana. Kadhangkala, ing kana pelanggan mandheg. Utawa bisa uga klik ing email lan mbukak - mbukak bagean ndhuwur email sing bisa dideleng ing klien email. Banjur, yen perhatiane bisa ditarik, bisa uga mudhun luwih murah. Kanggo sawetara klien, malah ana langkah ing antarane apa dheweke pengin ndeleng gambar kasebut - nanging aku yakin prilaku kasebut bakal ilang alon-alon.

iki infographic saka Emma ngliwati sawetara rincian utama email sing maca dadi penasaran dadi luwih akeh. Nangkep emosi, nggunakake wong ing perumpamaan, fokus ing warna lan papan putih kanggo mripat supaya ora tumindak… kabeh prekara kasebut bisa digabungake kanggo mbukak luwih jero lan klik karo pelanggan.

Aku seneng banget karo komentar penutupane kanthi warna, lan aku bakal ngetrapake saben 12 rahasia!

Saben pamirsa beda, dadi penting kanggo mbukak sawetara tes kanggo nemokake…

Kita wis ndeleng sawetara asil sing luar biasa kanthi email salinan dawa sing ora duwe citra, lan email liyane sing mung siji gambar gedhe sing dikirim karo tautan. Kabeh gumantung karo pamirsa, level perhatian, pangajab nalika nampa email, lan tahap siklus kegiatan sing ana. Mbok pengin maca deskripsi dawa babagan penawaran, utawa dheweke siyap ngeklik tombol lan ndhaptar. Sampeyan ora bakal ngerti kajaba sampeyan nyoba macem-macem kombinasi. Lan aja gumun yen dudu solusi siji-sijine. Kaping pirang-pirang kali sampeyan bakal nemokake asil sing luwih apik kanthi cara segmen lan nyoba macem-macem variasi ing antarane pelanggan.

12-rahasia-manungsa-otak-email

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.