Aja Nyalahake Messenger B2B (Email)

tarif bouncing email b2b

Salah sawijining klien takon dina iki apa dheweke kudu pindhah menyang panyedhiya layanan email liyane saka layanan sing digunakake. Kita takon kenapa lan dheweke ujar manawa dheweke nampa 11% mumbul hard rating email sing wis dikirim. Dheweke ngira yen sistem kasebut rusak amarga dheweke wis diverifikasi manawa sawetara alamat email sing nyatakake yen ana batal keras minangka panampa aktif ing perusahaan kasebut.

Ing skenario khas, a tingkat bouncing sing luwih dhuwur bisa nambah sawetara alis. Malah ing kasus iki, kita ngajak klien supaya ngomong karo tim pangiriman ing panyedhiya layanan email. Nanging, iki dudu perusahaan khas sampeyan - iki perusahaan sing makarya ing lapangan B2B lan alamat email ing dhaptar pelanggan dudu rata-rata Gmail utawa panampa liyane. Perusahaan kasebut minangka perusahaan gedhe sing ngatur mail kanthi internal.

Lan panyedhiya layanan email ing kasus iki duwe reputasi luar biasa sing bisa dikirim. Dadi, manawa ana masalah reputasi IP karo pangirim.

Skenario iki beda karo pengiriman email B2C. Amarga volume SPAM mlebu pertukaran email perusahaan, mayoritas departemen IT duwe peralatan utawa layanan sing dipasang kanggo nolak SPAM. Sistem konsumen asring gumantung karo reputasi pangirim, pesen lan volume klik Junk Filter kanggo nemtokake ngirim utawa ngirim email menyang folder sampah. Lan sanajan iku, email ora mumbul - dikirim… menyang folder sampah. Sistem bisnis bisa uga ora duwe folder sampah utawa bisa uga entuk bouncing email lan ora ngidini dheweke mlebu!

Email B2C isih bakal dikirim, nanging bisa diterusake menyang Folder sampah. Email B2B; nanging, bisa ditolak langsung. Gumantung saka layanan utawa alat sing digunakake kanggo mblokir SPAM, bebarengan karo setelan sing wis dikonfigurasi, email bisa ditolak adhedhasar alamat IP pangirim lan reputasi, bisa ditolak kanggo konten, utawa bisa uga ditolak mung amarga kacepetan lan volume email sing dikirim saka siji pangirim.

Ing skenario B2C, email kasebut ditampa kanthi fisik kanthi nanggepi pangirim manawa email kasebut ditampa. Ing skenario B2B, sawetara sistem mung mumbul email kabeh lan menehi kode kesalahan salah mumbul hard.

Kanthi tembung liyane, alat perusahaan B2B nolak email nganggo kode bouncing keras yen alamat email malah ora ana (sanajan bisa uga). Iki, ditambah karo omzet sing ditemokake ing bisnis, bisa ngunggahake tingkat bouncing hard kampanye B2B kanthi substansial ing ndhuwur kampanye B2C rata-rata. Klien khusus iki uga klien teknologi - mula sing dadi keamanan lan wong IT… wong sing seneng ngilangi setelan keamanan.

Pungkasane, Panyedhiya Layanan Email ora goroh ... dheweke mung nglaporake kode sing dikirim maneh saka server email sing nampa. Nalika layanan email akeh bisa uga duwe masalah karo reputasi IP (sing sampeyan bisa kanthi gampang ngawasi nganggo 250ok), ing kasus iki dhaptar panampa sing sithik nanging sing ditargetake bisa uga dadi masalah. Pesen kita menyang klien:

Aja nyalahake utusan!

Yen sampeyan panyedhiya layanan email utawa pangirim email akeh lan pengin ngawasi reputasi IP sampeyan ,atasi masalah pangiriman, utawa ngukur penempatan kothak mlebu nyata, priksa manawa bakal demo 250okplatform. Kita dadi mitra karo dheweke.

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai Dara! Pitakon sing apik, mesthine aku kalebu!

      1. Apa Panyedhiya Email sing verifikasi manawa ora ana masalah sing bisa dikirim lan mbenerake yen ana.
      2. Hubungi klien kanthi alamat email sing bener lan tim tim ngerti kenapa email ditolak.
      3. Elinga yen ana akeh turnover ing B2B lan masalah angel sing ora bisa dirampungake. Terus ngirim lan tetep gigih nalika ana masalah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.