Infographic: Pandhuan Ngatasi Masalah Masalah Kiriman Email

Pandhuan Infographic lan Ngatasi Masalah Email Pangiriman

Nalika email mumbul bisa nyebabake akeh gangguan. Penting, supaya cepet - cepet!

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sing kudu kita wiwiti yaiku entuk pangerten kabeh elemen sing ana gandhengane karo email menyang kothak mlebu ... iki kalebu kebersihan data, reputasi IP, konfigurasi DNS (SPF lan DKIM), konten, lan apa wae nglaporake ing email sampeyan minangka spam.

Mangkene infographic sing menehi ringkesan kasar babagan email wiwit digawe menyang kothak mlebu. Barang sing disorot yaiku apa sing nyebabake kemungkinan email sampeyan dikirim menyang kothak mlebu pelanggan:

Infographic Deliverability Email - Kepiye Email Dikirim menyang kothak mlebu

Masalah Pecah Masalah

Kanggo nggawe manawa sampeyan bisa ngatasi masalah lan ngatasi masalah kanthi gampang dikirimake email kanthi cepet lan efisien, iki minangka langkah demi langkah pituduh kanggo ngrampungake masalah masalah bouncing.

Langkah 1: Priksa File Email Email utawa Database kanggo Kode Bouncing

Priksa basis data kanggo klien email sing paling akeh mumbul. Deleng kode bouncing lan deleng yen diwiwiti 550 kode bouncing. Yen mangkono, a saringan spam masalahmu. Nyuwun panampa kanggo nambah alamat email menyang kontak, bisa uga ngatasi iki. Yen ora bisa, pindhah menyang langkah sabanjure.

Langkah 2: Priksa Konfigurasi SPF, DKIM, lan DMARC, Setelan DNS, lan Kebijakan

Iki minangka langkah sabanjure yen sampeyan nemokake 550 kode bouncing utawa ora. Kasedhiya macem-macem piranti lunak kanggo mbantu ngrampungake langkah iki:

MXToolbox Google Priksa MX Validator DKIM

Yen langkah kasebut ora disetel kanthi bener, bisa uga nyebabake masalah ngirim email. Kajaba iku, sampeyan bisa verifikasi setelan kasebut kanthi maca data header email - asring nuduhake sampeyan apa mula ora mriksa kasebut.

Langkah 3: Priksa Skor Reputasi IP / Pangirim IP Sampeyan

Yen masalah isih ana, bisa uga ana masalah Reputasi alamat IP utawa skor pangirim. Bali Jalanake (saiki duweke Validitas) piranti lunak ngidini sampeyan mriksa skor pangirim IP. Yen skor ora konsisten, iki bakal menehi sampeyan wawasan babagan sebab masalah kasebut. Piranti lunak iki uga bisa mbantu sampeyan ngenali cara kanggo nambah kemajuan.

Langkah 4: Priksa Apa Alamat IP Sampeyan Dhaptar Ireng

Ana layanan pihak katelu sing divalidasi loro ISP lan server exchange mail kanggo ndeleng manawa ngirim email sampeyan menyang kothak mlebu pelanggan. Spamhaus minangka pimpinan industri iki. Yen sampeyan bisa nyedhiyani jejak audit yen sampeyan duwe hubungan bisnis karo pelanggan sing nglaporake sampeyan minangka SPAM utawa cathetan pilihan, umume bakal ngilangi sampeyan saka dhaptar ireng.

Langkah 5: Priksa Konten Sampeyan

Panyedhiya layanan Internet lan klien email ndeleng tembung ing email sampeyan kanggo ngenali kemungkinan SPAM kasebut. Cukup nyatakake "Gratis" ing baris subyek utawa kaping pirang-pirang konten sampeyan bisa ngirim email langsung dikirim menyang folder Junk. Umume Penyedia Layanan Email bakal mbantu sampeyan ngetung konten sampeyan lan mbusak tembung sing bisa nyebabake sampeyan nemoni masalah.

Langkah 6: Hubungi Panyedhiya Layanan Internet Pelanggan

Yen skor pangirim ora masalah, sampeyan kudu ngubungi klien email sing sampeyan identifikasi ing langkah pisanan. Masalah pengiriman bisa kedadeyan karo panyedhiya gedhe kayata Gmail, Microsoft, BigPond, lan Optus. Nanging, yen sampeyan ngerti manawa klien kasebut minangka alamat email pamrentah, luwih becik ora nggatekake masalah kasebut amarga ora bisa langsung hubungi badan sing gegandhengan.

Takon panyedhiya layanan klien email (Microsoft, Google, Telstra, Optus) dhaptar putih alamat IP. Iki kudu nyegah masalah supaya ora kedadeyan maneh. Priksa manawa SPF, DKIM, lan DMARC bener sadurunge sampeyan kontak karo panyedhiya layanan - iki bakal dadi pitakon kaping pisanan. Sampeyan kudu mbuktekake langkah-langkah kasebut wis disetel kanthi bener sadurunge bisa tumindak apa wae.

CATHETAN: Folder sampah yaiku Dikirim

Elinga yen bouncing tegese layanan panampa email lan nanggapi kode kasebut. Email sing dikirim (250 kode ok) isih bisa dikirim menyang a Folder sampah… Prekara sing isih kudu sampeyan coba. Yen sampeyan ngirim atusan ewu… utawa jutaan pesen, sampeyan isih pengin nggunakake alat panempatan kothak mlebu kanggo ngatasi masalah manawa email sampeyan mlebu ing kothak mlebu utawa folder sampah.

Summary

Nglakoni langkah-langkah kasebut, ngidini sampeyan ngrampungake paling akeh masalah email ngirim tanpa kesulitan. Nanging, yen sampeyan wis ngrampungake langkah-langkah kasebut nanging masalah isih ana, pitulung wis cedhak - hubungi tim kita kanggo dhukungan.

Adhedhasar langkah demi langkah ing ndhuwur, kita wis mbantu akeh klien kanggo ngrampungake masalah pangiriman. Contone, kanggo salah sawijining bank perusahaan Australia, kita ngetutake langkah-langkah ing ndhuwur kanggo nambah pengiriman saka 80% dadi 95% sajrone 2 wulan. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.