Apa sing Nggawe Wong Klik… 72% Liyane?

email dr todds

Dr. Todd's, situs e-commerce kanggo produk perawatan kaki sing berkualitas, diuripake Cilik kanggo paket pemasaran web khusus. Salah sawijining komponen utama saka campuran pemasaran Dr. Todd yaiku pemasaran email. Kita nggawe strategi konten anyar, desain anyar lan nampilake tanggalan editorial. Kita wis nganalisa salah sawijining email promosi Dr. Todd kanggo nuduhake apa sing nggawe wong klik lan dikonversi.

email kothak cilik 1

Penawaran sing Cetha

Sampeyan bisa uga wis krungu istilah "gamifikasi kupon" minangka cara kanggo njlentrehake fenomena Groupon. Kita kabeh ngerti wong seneng menehi skor kesepakatan, nanging layanan resmi kaya Groupon mbutuhake cara pamisahan udakara setengah saka rega sing wis diskon banget. Kita blog babagan masalah babagan tangan sampeyan dhewe kanggo nggawe promosi kaya Groupon. Mangkene conto babagan tumindak. Diskon luwih akeh tinimbang biasane lan matesi sethithik luwih saka 24 jam mbantu memicu pesenan.

Link Sampeyan Up!

Apa sampeyan headlne utawa clicker gambar? Wong beda-beda melu macem-macem jinis konten. Sampeyan bisa mesthi nyoba kanggo ndeleng jinis tautan sing paling migunani saka pamirsa tartamtu, nanging taktik paling apik yaiku nyedhiyakake pilihan kanggo tautan sing padha. Judhul, gambar, deskripsi produk lan tombol Toko Saiki kabeh nyambung menyang produk.

email kothak cilik 21

Psikologi Blanja

Basa sing nyakup jaminan produk utawa kabijakan sing gampang bali mujudake blanja tanpa kuwatir. Werna uga bisa dadi peran utama. Contone, Orange, nggawe ajakan kanggo tumindak.

Soko Sithik Luwih

Yen pelanggan melu cukup kanggo mbukak email, dheweke uga seneng sampeyan ing Facebook. Nyedhiyakake link menyang blog utawa profil sosial ngundang pelanggan supaya ora bisa tuku.

email kothak cilik 3

Tansah Tes

Biyen, kita wis nyoba wektu ngirim, baris subyek lan liya-liyane. Nalika nyoba taktik diskon anyar iki, kita uga nyoba babagan pamisahan dhaptar. Kita njupuk dhaptar pelanggan kanthi riwayat pesen kanggo perawatan kalus kanthi sisa dhaptar email Dr. Todd. Kanggo jangka panjang, sampeyan bisa ngirit dhuwit kanthi ngirim konten sing bener menyang kontak sing bener.

The Results

  • Pelanggan kanthi riwayat pesen produk sing padha duwe Angkat 11% kanthi tarif mbukak. Tarif klik liwat luwih apik - dhaptar umum entuk a Rate klik 16%, nalika dhaptar sing disegmentasi entuk kekalahan 72% klik liwat tarif.
  • Lan adol? Kita nganalisa data 6 wulan lan nemtokake manawa dina Rebo minangka dina adol paling dhuwur. Rebo peluncuran email iki, dodolan mundhak 91% liwat rata-rata Rebo.
  • Strategi iki minangka salah sawijining bagean saka rencana pemasaran email kanthi sakabehe. Amarga kita nganyari Dr. Todd saka template email umum menyang program email sing dioptimalake, Lalu lintas situs web sing didhukung saka email wis munggah 256%.
  • Volume saka konversi lalu lintas menyang sales wis nambah 388%.

Deleng email online ing kene.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.