Endi Komunikasi Email sing Dituju?

automasi email

Aku dadi kebiasaan sing ora becik yaiku nyelehake sawetara email kanggo tumindak sewulan utawa luwih. Aku duwe sistem triage kanggo email sing mlebu. Yen dheweke ora butuh perhatian utawa tumindak langsung ing wektu tartamtu kanggo ngindhari rasa sakit, mula aku banjur lenggah. Mungkin kuwi perkara sing ala. Utawa bisa uga ora.

Topik iki nggawe aku mikir karo kanca (korban "wektu tunggu") babagan cara panggunaan utawa tujuane (utawa kalorone) email ganti. Aku ora duwe studi ilmiah kanggo referensi ing kene. Iki kabeh mung adhedhasar pengamatan dhewe minangka komunikator bisnis lan minangka wong sing wis mangsane pirang-pirang taun, nggunakake teknologi anyar kanthi cepet. (Aku ora ana ing pojok utama, nanging aku ana ing sisih awal lereng sing lembut.)

Pikirake babagan cara komunikasi liwat nulis. Aku ngomong babagan akeh, dudu ahli teknologi. Nalika semana kita ngirim surat pos utawa telegram kadang-kadang. Kita ngerti cara mindhah sing luwih cepet nganggo kurir lan layanan sewengi. Lan ana fax. Nalika email teka, kita nulis kaya surat? komunikasi sing dawa, kanthi tandha tandha, kapital, dieja lan liya kanthi bener. Suwe-suwe akeh email kasebut dadi luwih cepet. Saiki, prekara SMS, Twitter lan Facebook menehi ringkes lan cepet sing ngidini kita mlumpat saka siji perkara liyane.

Apa sing bakal dadi email? Saiki, aku isih kepengin ngirim email kanggo konten sing luwih dawa, migunani, lan siji-siji? prekara sing ditujokake kanggo aku utawa panrima, nanging ora bisa ditulis kanthi mung 140 karakter. Aku uga isih nggunakake kanggo golek warta sing dakkarepake. Lan, mesthine aku isih nggunakake kanggo ngobrol karo wong sing durung entuk pesen liyane utawa media sosial.

Yen aku cedhak karo pengamatan, evolusi komunikasi kita duweni pengaruh gedhe marang pemasaran email. Dadi, apa sampeyan mikir? Lowongan email menyang endi? Tulung komentar ing ngisor iki. Utawa, hei, kirim email.