Endi Komunikasi Email sing Dituju?

automasi email

Aku dadi kebiasaan sing ora becik yaiku nyelehake sawetara email kanggo tumindak sewulan utawa luwih. Aku duwe sistem triage kanggo email sing mlebu. Yen dheweke ora butuh perhatian utawa tumindak langsung ing wektu tartamtu kanggo ngindhari rasa sakit, aku bakal nglilani. Mungkin kuwi perkara sing ala. Utawa bisa uga ora.

Topik iki nggawe aku mikir karo kanca (korban "wektu tunggu") babagan cara panggunaan utawa tujuane (utawa kalorone) email saya ganti. Aku ora duwe studi ilmiah kanggo referensi ing kene. Iki kabeh mung adhedhasar pengamatan dhewe minangka komunikator bisnis lan minangka wong sing wis mangsane pirang-pirang taun, nggunakake teknologi anyar kanthi cepet. (Aku ora ana ing pojok utama, nanging aku ana ing sisih awal lereng sing lembut.)

Pikirake babagan cara komunikasi liwat nulis. Aku ngomong babagan akeh, dudu ahli teknologi. Nalika semana kita ngirim surat pos utawa telegram kadang-kadang. Kita ngerti cara mindhah sing luwih cepet nganggo kurir lan layanan sewengi. Lan ana fax. Nalika email teka, kita nulis kaya surat? komunikasi sing dawa, kanthi tandha tandha, kapital, dieja lan liya kanthi bener. Suwe-suwe akeh email kasebut dadi luwih cepet. Saiki, prekara SMS, Twitter lan Facebook menehi ringkes lan cepet sing ngidini kita mlumpat saka siji perkara liyane.

Apa sing bakal dadi email? Saiki, aku isih kepengin ngirim email kanggo konten sing luwih dawa, migunani, lan siji-siji? soko sing kanggo aku utawa panrima, nanging ora bisa ditulis mung 140 karakter. Aku uga isih nggunakake kanggo golek warta sing dakkarepake. Lan, mesthine aku isih nggunakake kanggo ngobrol karo wong sing durung entuk pesen liyane utawa media sosial.

Yen aku cedhak karo pengamatan, evolusi komunikasi kita duweni pengaruh gedhe marang pemasaran email. Dadi, apa sampeyan mikir? Lowongan email menyang endi? Tulung komentar ing ngisor iki. Utawa, hei, kirim email.

6 Komentar

  1. 1

    Aku mikir bakal mesthi ana papan kanggo email… utawa paling ora ana sing meh padha karo sesambungan liwat email saiki. Kita bakal mesthi butuh sarana kanggo komunikasi langsung saka siji-menyang-siji, lan duwe instansi sing kudu ditulis luwih rinci tinimbang 140 karakter sing diidini.

    Kaendahan teknologi sing lagi maju yaiku kita bisa nyuda kekacoan email kanthi nggunakake cara liya kanggo komunikasi sing ora cocog karo definisi kasebut. SMS kanggo pesen cepet, IM kanggo olahpesen wektu nyata, Twitter lan Facebook kanggo pesen siji-kanggo-akeh, RSS kanggo nampa kabar, Google Wave kanggo kolaborasi tim, lan liya-liyane.

  2. 2

    Aku setuju manawa email wis ganti rada, nanging aku kelingan yen aku kalebu bagean saka klompok "adopter awal" ing wiwitan kurva. Amarga alasan iki, aku kadang kaget nalika ngelingake liwat interaksi karo wong liya manawa akeh wong sing isih "lagi entuk email". Aku ndeleng email minangka media komunikasi bisnis semi-formal, dene Facebook kanggo olahpesen pribadi. Aku ora duwe akun email pribadi, mung akun bisnis. Email kanggo kula uga inbox pusat informasi… ora mung kanggo komunikasi. Buletin saya dikirim liwat email, tandha, pesen bisnis, lan liya-liyane lan nggunakake Inbox Zero kanggo ngolah kabeh.

  3. 3

    Salah sawijining prekara sing paling saya angel nganggo email yaiku katergantungan. Salah sawijining klien nelpon aku minggu iki lan takon kenapa aku durung nate nanggapi emaile ... amarga ana sing wiwit diwenehi tandha dadi SPAM lan ing folder Email sampah.

    Sayang banget yen email durung berkembang. Uga ora bakal mbantu para penjaga email (Microsoft Exchange lan Outlook) isih aktif nganggo teknologi 10 taun. Outlook isih menehi prosesor tembung tinimbang adaptasi teknologi anyar !!!

    Aku setuju manawa teknologi liyane mbantu ... nanging bisa uga kita pancen ndedonga supaya ana sing anyar amarga email duwe akeh masalah ketergantungan.

  4. 4
  5. 5

    Aku ngerti manawa aku nggunakake email kanthi sithik lan akeh kanca sing ngirim pesen paling kurang saka akun Jaringan Sosial. Nanging aku mikir manawa email durung mati utawa meh mati, manawa ana fitur anyar sing ditambahake, isih bakal suwe ing kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.