Dhaptar Priksa Email: 13 Langkah Sadurunge Sampeyan Klik Kirim!

klik kirim

klik kirimKita nerbitake email saben minggu lan para pamiarsa wis mbledhos nganti luwih saka 4,700 pelanggan! Aku pengin nuduhake tips lan dhaptar priksa sing dilewati saben minggu sadurunge ngeklik tombol pangirim.

  • Apa isi sampeyan pantes, relevan, samesthine, lan terkenal kanggo pelanggan? Yen ora - mula ora ngirim!
  • Sawise ngirim email, biasane mung ana rong elemen sing ndeleng wong… sing pertama yaiku email saka sapa. Apa sampeyan saka jeneng konsisten karo saben ngirim? Apa alamat email sampeyan bisa dingerteni?
  • Elemen nomer loro yaiku baris subjek. Apa kick ass? Apa baris subyek sing narik kawigaten lan nggawe dheweke pengin mbukak email kanggo maca konten sing apik? Yen ora, wong mung bakal mbusak ing titik iki.
  • Yen sampeyan duwe gambar, apa sampeyan nggunakake tag alt kanggo nulis teks alternatif sing bakal nggawe sampeyan maca ndownload gambar utawa bisa njupuk tindakan tanpa gambar?
  • Apa tata letak sampeyan gampang diwaca a piranti seluler? Udakara 40% kabeh email sing diwaca saiki ing piranti seluler lan gunggunge terus tuwuh saben taun. Yen sampeyan duwe email sudhut kanthi teks sing dawa, sing maca bakal frustasi bolak-balik. Pencet mbusak luwih gampang.
  • Yen sampeyan ngirim email kanthi format HTML, apa ana link sing apik ing header kanggo klik lan klik ndeleng email ing browser?
  • Apa sampeyan mriksa email? ejaan, tata basa lan ngindhari istilah sing bisa nyaring menyang folder Email sampah?
  • Apa sing sampeyan pengin maca sawise maca email? Apa sampeyan nyedhiyakake sing gedhe call-to-action supaya dheweke njupuk tindakan kasebut?
  • Apa ana informasi tambahan sing bisa sampeyan takon marang sing maca supaya bisa nulungi sampeyan target lan babagan konten sing sampeyan kirim? Napa sampeyan ora njaluk siji informasi ing saben email?
  • Apa sampeyan nyoba email ing dhaptar kanthi lan tanpa data kanggo ndeleng kepiye senar personalisasi lan konten dinamis ditampilake? Apa kabeh tautan wis bisa digunakake?
  • Apa sampeyan langsung njaluk menyang titik utawa ngrasakake paragraf pemasaran sing ngganggu? Wong sibuk - mandheg mbuwang wektu!
  • Apa sampeyan nyedhiyakake wong kanthi sarana milih metu komunikasi email sampeyan? Yen ora - sampeyan pancen kudu nggunakake ijin sing apik panyedhiya email.
  • Apa sampeyan nyedhiyakake cara kanggo wong nuduhake konten liwat kirim menyang tombol kanca utawa tombol nuduhake sosial? Lan yen padha nuduhake - apa kaca kebangkrutan duwe pilihan langganan?

Aku langganan lan langganan email kabeh wektu. Aku mesthi menehi perusahaan mupangate keraguan nalika aku langganan, nanging yen aku ngilangi email liyane lan akeh amarga ora ana regane… Aku ora langganan lan biasane ora bakal nggawe bisnis maneh karo perusahaan Yen sampeyan bakal menehi pesen marang wong - kudu sopan lan ngajeni wektu lan nerbitake email sing apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.