Ngilangi Pamblokir: Cara Nggoleki Iklan Sampeyan, Diklik, lan Ditindakake

Mblokir Iklan Bypass Kanthi Email

Ing lanskap pemasaran saiki, ana luwih akeh saluran media tinimbang sadurunge. Saka sisi positif, tegese luwih akeh kesempatan kanggo pesen sampeyan metu. Sing kurang apik, ana luwih akeh kompetisi kanggo narik perhatian para pamirsa.

Penyebaran media tegese luwih akeh pariwara, lan pariwara kasebut luwih akeh ngganggu. Ora mung iklan cetak, iklan TV utawa radio. Iklan pop-up online kaca lengkap sing nggawe sampeyan gampang ngerti "X" kanggo mbusak, mainake video kanthi otomatis sadurunge ndeleng konten sing dikepengini, iklan spanduk sing ditampilake ing endi wae, lan iklan sing uga nglacak sampeyan liwat retargeting, saka komputer menyang piranti seluler lan bali maneh.

Wong wis kesel kabeh pariwara. Miturut panelitian HubSpot, umume wong nemokake akeh iklan sing njijiki utawa ngganggu, ora profesional, utawa ngina. Apa sing luwih cetha kanggo para pengiklan yaiku jinis iklan kasebut menehi pamirso duwe pendapat sing ora apik mung kanggo situs web sing dituju nanging uga merek sing diwakili. Dadi investasi pemasaran sampeyan bisa uga duwe pengaruh sing beda karo wong sing ora sampeyan maksudake; bisa uga nggawe kesan sing ora apik kanggo merek sampeyan tinimbang wong liya.

Iklan Liyane, Liyane Frustasi: Ketik Pamblokir Iklan

Ora nggumunake, wong wis nemokake cara kanggo frustasi bombardment pariwara saiki: ekstensi sing mblokir iklan. Miturut laporan anyar dening PageFair & Adobe, 198 yuta pangguna Internet kanthi aktif nggunakake blocker iklan kanggo nyegah kendaraan pemasaran digital sing mlebu kaya spanduk, pop-up lan iklan in-line supaya ora ditampilake ing situs web lan media sosial favorit, lan panggunaan blocker iklan wis tuwuh luwih saka 30% sajrone taun kepungkur. Pemblokiran iklan biasane mengaruhi 15% - 50% lalu lintas penerbit situs web, lan khas ing situs game, sing para penonton cerdas banget karo teknologi lan bisa nggunakake teknologi pemblokiran.

Dadi, apa sing kudu ditindakake pengiklan?

Pilih Email

Pengiklan sing pengin "ngliwati blocker iklan" bisa uga kaget ngerti yen ana media sing bisa mbantu dheweke ngrampungake fenomena blokir iklan, lan dudu tren media sosial sing wayahe. Iku email. Coba pikirake: aplikasi sing paling asring digunakake ing Internet saiki dudu Facebook utawa Twitter. Kasunyatane, Apple Mail lan Gmail.

Email ana ing endi eyeballs, lan ora bakal ilang, kaya sing dipikirake sawetara. Nyatane, email luwih kuat tinimbang sadurunge; umume merek rencana ngirim email luwih akeh ing taun iki lan terus nambah. Pemasaran email duwe ROI 3800% lan ngonversi luwih akeh konversi tinimbang saluran liyane. Pesen pariwara kaping lima bisa uga katon ing email tinimbang ing Facebook, lan email 40 kali luwih efektif kanggo entuk pelanggan anyar tinimbang Facebook utawa Twitter. Kabeh, kabeh iku potensial sing kuat banget.

Napa tingkat paling dhuwur saka email? Cukup, merek siji papan kasebut duwe sambungan langsung sing padhet karo pangguna pungkasan - sambungan sing tahan lan ora gumantung karo browser, piranti utawa mesin telusuran. Wong cenderung njaga alamat email jangka panjang; dheweke luwih seneng ngganti alamat fisik mula kudu ngganti alamat email.

Nanging, kanggo kabeh kaluwihan sing ana ing email, ngindhari pamblokiran iklan kanthi ngirim email ora bisa ngethok; angel banget kanggo ngiklanake nggunakake platform kaya surat Apple utawa Gmail kanthi langsung. Dadi, kepiye sampeyan isih bisa nguntungake kekuwatan email lan kabeh potensi sing ditawakake?

Tangkep Bola Mring Kanan ing Buletin Email

Siji cara yaiku nyelehake iklan ing buletin email sing dikirim dening penerbit sing wis ngirim supaya bisa melu, pamirsa sing milih. Penerbit buletin email golek cara kanggo monetisasi kendharaan sing wis ana, nggedhekake panenane, lan, umume, dheweke nampa iklan minangka cara kanggo nindakake.

Kanggo pengiklan, iki tegese sampeyan bisa nyelehake iklan sing ditargetake kanthi dinamis menyang kampanye email pelanggan lan prospek sing ana, ngubengi blocker iklan kanggo nggayuh pamirsa. Paling penting, pamirsa iki mbukak kanthi gampang ndeleng konten tartamtu sing wis kabukten menarik. Pelanggan newsletter wis milih nampa pesen pemasaran saka penerbit; dheweke dipercaya lan ngurmati konten penerbit. Nyelehake iklan ing konteks iki mbantu sampeyan ngandelake kapercayan lan perhatian kasebut. Sampeyan mung kudu nggawe pariwara relevan, informatif, lan bisa nggunakake minat pamaca liwat personalisasi.

Personalisasi iklan sampeyan gampang amarga sampeyan wis ngerti kabeh babagan pamaca liwat target newsletter. Cocokake konten iklan sampeyan karo sing disenengi, ora disenengi, kepribadian lan kabutuhan wong liya, lan sampeyan bakal nambah kapercayan lan kasetyan, lan nambah tarif klik-tayang.

Dadi cukup kanggo tumindak klik-Liwat.

Bagéan utama saka personalisasi kalebu nyritakake. Aja mung pariwara produk rumah tangga anyar - bareng karo sing maca limang cara supaya produk iki dadi luwih gampang. Aja mung iklan layanan anyar sing bakal ngirit wektu lan kuwatir - saranake cara nggunakake wektu sing anyar kanggo nindakake sesuatu sing disenengi.

Jinis crita sing dipersonalisasi iki bakal nggawa para pamiarsa menyang kaca kebangkrutan, supaya bisa nemokake solusi kanggo masalah: produk sampeyan. Nalika semana, pangguna melu lan kasengsem, lan luwih seneng tuku produk utawa layanan sampeyan.

Sisih paling apik - gampang.

Saiki kasedhiya solusi sing ngotomatisasi kabeh proses pariwara email dinamis iki. Solusi kasebut bisa nggandhengake sampeyan karo jaringan penerbit buletin sing bener sing duwe pamirsa sing bener, lan mbantu sampeyan nggawe konten sing ditarget lan relevan sing bisa nggawe pamirsa supaya bisa interaksi positif karo merek sampeyan.

Kanthi prospek anyar ing email, strategi iklan sing bener, lan mitra email sing dinamis sing bisa bypass blocker - lan gunakake kekuwatan sejatine sing ditawakake pariwara email.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.