Otomatisasi Email nganggo WordPress lan Pro Kampanye Kula

klik kirim

Kampanye Kula Pro lan kolega, Bill Dawson, nyiyapake sing anyar newsletter saben minggu sing lagi wae diwiwiti dina iki. (Yen sampeyan durung langganan, sampeyan bakal entuk luwih saka $ 12,000 hadiah ... lan saya tambah!).

Kanggo luwih gampang, Luke Newton saka My Campaign Pro, nyiyapake template ing sistem sing mung njupuk HTML saka ngendi wae ing web - kanthi feed utawa kaca HTML dinamis. Iki diarani potongan ing sisteme lan bisa nuduhake konten sing disimpen, duwe konten sing dinamis, utawa narik saka RSS utawa saka kaca web:
email-cuplikan.png

Langkah sabanjure yaiku ngrujuk potongan ing HTML template email kanthi nggunakake tali substitusi:
potongan-blog-post.png

Banjur Bill ngprogram kategori ing WordPress sing diarani newsletter sing mung ditampilake ing kaca internal sing didhelikake lan ora dikatutake saka kiriman apa wae ing blog. Ing WordPress, iki rampung kanthi nambah sawetara elemen pitakon ing ndhuwur loop:

query_posts ($ query_string. '& cat = -4835');

Kita uga nganyari feed kanggo mbusak kiriman apa wae, sing ditindakake ing querystring:

https://martech.zone/?feed=rss2&cat=-4835

Napa iki apik banget? Saben minggu, aku mung nulis postingan blog menyang kategori Newsletter banjur nglakokake kampanye sing bakal dikirim. Sistem kasebut kanthi otomatis ngikis konten saka kaca khusus (uga feed Twitterku) lan email digawe lan dikirim. Ora mung apik iki, aku mung kudu kuatir nulis isi ing WordPress… Aku uga bakal duwe salinan kabeh email sing wis dikirim!

Lukas menehi 2 lisensi tahunan (kanthi dikirim nganti 500 email) bebarengan karo dhukungan - mula priksa manawa sampeyan ndhaptar Newsletter Teknologi Pemasaran kanggo kasempatan kanggo menang!

2 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo kiriman Doug! Kita seneng banget babagan newsletter anyar lan bangga bisa dadi bagean!

    Kita wis ngerti manawa iki minangka cara sing apik kanggo pangguna WordPress sing abot kanggo terus nggunakake mesin pangarang sing disenengi kanggo nggawe konten lan njaga kabeh ing sak papan.

    Kekuwatan sejatine yaiku kemampuan kanggo nggawa level otomatis sing padha ing WordPress kanggo ngirim email. Cukup isi lan tambahake menyang kirim sing wis dijadwalake kanthi rutin kanggo seri email kanthi otomatis kanthi pangopènan. Ora ana maneh salinan lan tempel - cukup sapisan banjur otomatis!

    Lan kabeh konten sing ana ing WordPress - gampang disebarke konten kasebut ing njaba email.

    Yen sampeyan pangguna WordPress, mula bisa ditindakake kanthi cara iki!

    Kajaba iku - kita pengin supaya sukses kanggo kabeh wong sing melu kontes - kita seneng banget bisa dadi perayaan postingan 2,500!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.