Kaya Apel lan Keju, Email lan Pemasaran Media Sosial

tips marketing email media sosial

Aku seneng pethikan saka Tamsin Fox-Davies, Senior Development Manager at Constant Contact, njlentrehake hubungan antarane media sosial lan pemasaran email:

Media sosial lan pemasaran email kaya keju lan apel. Wong ora ngira yen bareng, nanging sejatine dadi mitra sing sampurna. Media sosial mbantu nggedhekake kampanye email lan bisa nggawe surat. Sementara, kampanye email sing apik bakal nambah hubungan sampeyan karo kontak media sosial, lan bakal nggawe pengikut kasebut dadi pembeli. Gawe kampanye sing mbukak loro saluran lan menehi saran, lan coba apel lan wedge keju bebarengan. Iku sensasi rasa.

Ngenali bedane uga penting! Media sosial minangka aliran lan yen pamirsa ora nggatekake (umume), pemasaran sing disiyapake kanthi tliti ora mesthi dideleng. Penting gawe jadwal sawetara kabar yen sampeyan yakin bisa narik perhatian. Utawa sampeyan bisa mbayar sawetara promosi sing duwe kekuwatan liyane.

Pemasaran email, ing tangan liyane, asring entuk perhatian manawa sampeyan bisa entuk pelanggan liwat garis subjek lan maca email. Minangka a kabar push adhedhasar ijin tanpa gangguan, email biasane luwih kuat nalika nyopir konversi. Kanthi tembung liya, pelanggan email luwih migunani tinimbang pengikut media sosial.

Amarga nuansa iki, aku ngajak kabeh perusahaan kanggo mbujuk para pengikut media sosial sampeyan dadi pelanggan email. Tawaran sing apik utawa sawetara konten sing unik bisa nggawe prabédan kanggo ngowahi. Iku ora ngucapake manawa kehadiran sosial sampeyan ora pati penting ... mung yen nyetir sosial menyang email minangka strategi sing apik.

Mangkene 12 tips tambahan babagan Email lan Pemasaran Media Sosial diklumpukake dening Constant Contact UK:

13-Tips-kanggo-Integrasi-Sosial-Media-lan-Email-Marketing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.