Cara Ngleksanakake Aksesibilitas Email Kanggo Teknologi Bantuan

Aksesibilitas Email

Ana tekanan terus-terusan kanggo para pemasar nyebarke lan ngoptimalake teknologi paling anyar lan akeh perjuangan supaya bisa terus maju. Pesen sing dakkandhani bola-bali saka saben perusahaan sing dakkonsultasi yaiku yen dheweke lagi ketinggalan. Aku negesake manawa, sejatine wis ana, uga wong liya. Teknologi maju kanthi kecepatan sing meh ora bisa dilacak.

Teknologi Pitulung

Yen jarene, akeh teknologi Internet dibangun ing landasan sing kalebu kabeh wong, kalebu sing ora duwe kabisan. Teknologi pitulung terus berkembang kanthi cepet kaya alat lan teknologi. Sawetara conto kerusakan lan teknologi sing ngidini wong sing adaptasi bisa adaptasi:

  • Kognitif - sistem sing mulang lan ngewangi memori.
  • darurat - monitor biometrik lan tandha darurat.
  • Hearing - piranti ngrungokake, ampli, lan alat bantu uga sistem swara-kanggo-teks.
  • Mobilitas - prostesis, walker, kursi rodha, lan piranti transfer.
  • visual - Pamaca layar, embosser braille, tampilan braille, magnifier, keyboard tactile, pitulung navigasi lan teknologi sing bisa dipakai.

Aksesibilitas

Supaya sistem komputer bisa diakses, ana sistem perangkat keras lan piranti lunak sing ngidini panggunaan komputer dening wong ora duwe kabisan lan cacat. Kanggo wong sing cacat fisik, nglacak mata lan piranti input gedhe bisa mbantu. Kanggo gangguan visual, pamaca layar, teks-menyang-wicara, piranti visual kontras dhuwur, utawa tampilan braille sing nyegerake kasedhiya. Kanggo gangguan pangrungon, katrangan tertutup bisa digunakake.

Saiki email dadi media komunikasi utami, utamane kanggo penyandang cacat. Pemasar bisa lan kudu nggawe, ngrancang lan nggawe kampanye email sing bisa diakses. Infographic saka Monks Email iki bakal mbantu sampeyan nambah email amarga gangguan visual, pendengaran, kognitif, lan neurologis.

Pemasar email ing saindenging jagad mesthi golek cara anyar kanggo nambah keterlibatan lan efektifitas kampanye email. Kanthi mangkono, sawetara wis nggunakake teknologi supaya email bisa diakses kanthi gampang siji milyar wong ing jagad iki urip kanthi sawetara cacat (sumber: World Health Organization).

Wiku Email: Cara Nggawe Email Bisa Diakses

Infographic iki menehi rincian babagan nggawe konten, gaya, nganti struktur. Uga, informasi infographic sawetara alat sing bisa sampeyan gunakake:

  • WAVE - Alat evaluasi aksesibilitas web. Ekstensi browser iki bisa mbantu sampeyan ngevaluasi lan mbenerake masalah nganggo HTML sampeyan.
  • Priksa - Alat iki mriksa siji kaca HTML kanggo cocog karo standar aksesibilitas kanggo njamin konten bisa diakses kabeh wong. Sampeyan bisa nempelake HTML email kanthi langsung.
  • VoiceOver - VoiceOver unik amarga dudu pamaca layar mandiri. Iki integrasi banget ing iOS, macOS lan kabeh aplikasi internal ing Mac. 
  • narrator - Narrator minangka aplikasi maca layar sing dibangun ing Windows 10. 
  • TalkBack - TalkBack yaiku pamaca layar Google sing kalebu ing piranti Android. 

Mangkene infographic lengkap, Aksesibilitas Email: Cara Nggawe Email sing Bisa Diakses Sempurna:

Cara ngrancang Email sing Bisa Diakses kanggo Teknologi Bantuan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.