Email 2.0 - Aplikasi Internet Sugih, Multimedia, Dokumen Tertanam?

Adobe Digital Edition Beta

Aku lagi ngobrol karo kancaku saiki, Dale McCrory. Dheweke nuduhake peluncuran anyar Adobe, Adobe Digital Edition Beta.

Edisi Digital Digital

miturut Adobe kang Situs:

Edhisi Digital Digital minangka cara anyar kanggo maca lan ngatur e-book lan publikasi digital liyane. Edisi Digital dibangun wiwit wiwitan minangka aplikasi Internet (RIA) sing entheng lan entheng. Edisi Digital bisa digunakake kanthi online lan offline, lan ndhukung konten adhedhasar PDF lan XHTML.

Dale kudu mikir babagan iki (lan muga-muga aku ora prematur ngeculake idhe $ 5 milyar)… kepiye yen sampeyan masang alamat email ing antarmuka iki? Kanthi tembung liyane, iki is klien email sampeyan mbesuk… Email 2.0 yen sampeyan pengin.

Kesempatan, mesthine yaiku menehi feed apa wae sing pengin dikepengini nalika pelanggan duwe akses Internet ... aplikasi, survey, poling, kaca interaktif, flash, ebook, dokumen, swara, video, lsp. Ora diraguhi manawa arah kuwi sing dituju. Aku ora sabar!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.