Apple eMac lan Microsoft XBox?

Kayane dina sing pas kanggo kedadeyan kasebut. Ing dina kasebut Apple ngeculake iMac - komputer sing ayu, kanca kulawarga menehi sepupu sing luwih tuwa, eMac. EMac pancen CRT versi iMac. Katon kaya metu saka 2001 Odyssey Space - Kayane seni luwih akeh tinimbang komputer.

Nanging komputer cilik (amba) sing cepet banget! Aku kesengsem. Kita bakal nganyarke dadi 512Mb RAM lan golek papan kanggo pamer ing omah sing ora ana gandhengane. Omahku dadi museum Apple kanthi cepet - karo AppleTV, sawetara iPod Shuffles, G3, G4, eMac lan MacBookPro. Yikes. (G3 lan G4 durung aktif).

Salah sawijining potongan sing ilang ing eMac yaiku kemampuan kanggo nambah Kertu Jaringan Nirkabel. Apple adol AirPorts nalika semana lan sampeyan bisa nyambung karo kabel Ethernet. Dheweke isih duwe AirPorts saiki, nanging sejatine semangat Dew Mountain - yaiku AirPort Extremes - mlaku paling anyar 802.11g. Aku wis duwe jaringan nirkabel Netgear sing apik dadi aku durung pengin nganyari.

eMac lan Xbox Wireless

Apa sing kudu ditindakake !? Kepiye supaya wong tanpa AirPort bisa mbukak kewan iki ing Internet? Anakku teka kanthi jawaban sing cerdas kanggo pitakon kasebut. Dheweke banjur njupuk unit XBox Wireless sing ora digunakake lan nganggo kabel… Voila! Ora liya nanging jembatan ethernet nirkabel kanggo XBox supaya bisa nyambung menyang jaringan - sing padha karo nyoba karo eMac.

Sampeyan kerja! Mangkene a gambar kita streaming film liwat jembatan ethernet nirkabel XBox.

Ora, kita ora bakal tetep ngrampungake kanthi cara iki. Nyampur Mac lan Microsoft rumangsa reget banget (sanajan aku nindakake akeh!). Kancaku sing apik, Bill, duwe jembatan ethernet nirkabel Linksys WET11 sing dakonfigurasi lan tangi bengi. Unit nirkabel XBox bakal bali menyang sing duwe ... XBox.

Aku bakal butuh ruangan server.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.