Elokenz: Repost Konten Konten Kinerja Paling apik ing Media Sosial kanthi Cerdas

Alat Repost Media Sosial Elokenz

Pemasar pancen kreatif lan aku percaya kadang-kadang bisnis uga ngrugekake kinerja. Babagan sing terus dakelingake karo artikelku. Aku asring nyelehake alat lan strategi… lan lali yen ana pengunjung sing durung nempuh perjalanan.

Kanggo perusahaan, iki minangka pengawasan sing gedhe. Nalika terus nggawe ide lan nyebarake konten, dheweke lali manawa ana sawetara wong sing uga ora ngerti platform utawa konten gedhe sing bisa diterbitake wulan pungkasan, taun kepungkur, utawa malah luwih tuwa sing nyedhiyakake informasi sing dibutuhake.

Iki minangka alasan utama kenapa kita meksa klien supaya bisa nggunakake (lan kita berkembang) a perpustakaan isi ing situs kasebut. Strategi perpustakaan konten njamin manawa tim pemasaran sampeyan mesthi fokus ing topik, industri, tahapan, lan personas saben pengunjung sing tekan situs sampeyan. Tugas sampeyan ora ngasilake aliran konten anyar sing ora ana enteke… kanggo mesthekake yen sampeyan duwe perpustakaan lengkap sing ditambahake lan ditambah suwe-suwe.

Ngirim ulang menyang Media Sosial

Pengawasan liyane yaiku media sosial. Ngirim ulang media sosial kadang-kadang spammy… nanging prelu amarga pengikut sampeyan entuk wulan pungkasan durung maca lan ngeklik update media sosial suwene setaun kepungkur. Sampeyan kudu nganggep konten media sosial kaya stream loop… uga promosi perpustakaan kanggo pandherekipun ing saben tahap (dudu duweke).

Nanging ora gampang. Yen sampeyan nggawe antrian banjur ngunggah nganyari sosial kanggo bola-bali nggayuh pamirsa… bisa uga nyebabake lemes sosial. Keletihan sosial bisa ngrusak akeh merek sampeyan kanthi nyopir lan nderek pengikut sampeyan amarga ora weruh regane ing kiriman bola-bali sing sampeyan lakoni. Repost cerdas minangka kunci - nggawe pas wektune nanging ora asring… nyampur konten anyar lan asring nyegerake konten lawas kanggo ndorong keterlibatan.

Distribusi Pemasaran Konten Cerdas Elokenz 

Elokenz minangka antrian ngisi otomatis kanthi cerdas sing nganalisa konten sampeyan, sinau konten apa sing paling apik kanggo dituduhake adhedhasar prilaku pamirsa, lan mutusake konten sing bakal dituduhake ing saben platform media sosial.

Elokenz bisa nganggo 4 langkah-langkah sederhana:

  1. Ngimpor konten - konten sampeyan diimpor menyang Elokenz lan ditampilake ing perpustakaan alat.
  2. Pilih akun media sosial - pilih platform artikel sing bakal dikirim ulang. Elokenz ngurus promosi konten sampeyan.
  3. Gawe macem-macem nganyari status - Elokenz ngidini sampeyan nggawe variasi kaya sing dikarepake saben platform. Alat kasebut bakal milih versi liyane saben artikel sampeyan dikirim ulang.
  4. Analisis jangkauan sampeyan lan ngapikake konten sampeyan - platform kasebut nguatake para pemasar kanggo ndeleng jinis konten lan nganyari sing paling apik kanggo narik kawigaten pengunjung anyar lan ngarahake luwih akeh.

Aku seneng nggunakake alat iki - gampang gawe jadwal saham sosial karo pakan RSS feed Elokenz sing wis dakbangun. Aku seneng analytics supaya aku bisa ndeleng apa sing aktif ing saben jaringan sosial. Sampeyan bisa ngowahi saben saham kanthi cepet!

Lisa Sicard, Inspirasi kanggo berkembang

Elokenz mbantu sampeyan ngirit wektu kanggo tugas media sosial saben dina lan nggayuh luwih akeh pelanggan kanthi nggunakake konten kanthi maksimal. Apamaneh sampeyan bakal nambah laba investasi ing saben artikel sing bakal ngasilake lalu lintas lan prospek!

Miwiti Uji Coba Elokenz 30 Dina Sampeyan

Pengungkapan: Aku afiliasi utawa Elokenz.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.