Elemen Apa Sampeyan Sampeyan kudu Tes ing Kampanye Email Sampeyan?

tes email

Nggunakake kita kothak mlebu saka 250ok, kita nyoba tes sawetara wulan kepungkur nalika nulis ulang baris subyek buletin. Asil kasebut luar biasa - papan mlebu kothak mlebu tambah luwih saka 20% ing dhaptar biji sing digawe. Kasunyatane yaiku tes email pancen larang kanggo investasi - uga alat kanggo mbantu sampeyan tekan ing kana.

Bayangake sampeyan minangka laboratorium sing tanggung jawab lan sampeyan bakal nyoba nyoba akeh bahan kimia supaya bisa metu karo formula sing pas. Katon kaya tugas sing angel, ya? Semono uga crita karo para pemasar email! Gelut perhatian pelanggan ing kothak mlebu tegese sampeyan kudu golek cara paling apik kanggo narik kawigaten. Sampeyan kudu nyoba macem-macem aspek pemasaran email kanggo ngoptimalake lan ngembangake saluran email sampeyan.

Jinis Tes

  • A / B Testing - mbandhingake 2 versi siji variabel kanggo ngenali versi sing ngasilake paling akeh, klik, lan / utawa konversi. Uga dikenal minangka tes pamisah.
  • Testing Multivariate - mbandhingake luwih saka 2 versi email kanthi macem-macem bedane ing konteks email kanggo ngenali kombinasi variabel sing paling akeh mbukak, klik, lan / utawa konversi. Uga dikenal minangka tes Variasi MV utawa 1024.

Infographic iki saka tim hebat ing Email Monks mbantu nyusun beda lan kekuwatan Tes A / B lawan Tes Multivariat amarga ana hubungane karo kampanye email. Klebu langkah-langkah sing ana kanggo ngatur tes kampanye email, conto babagan cara nyiyapake tes A / B lan multivariat, langkah-langkah sing ana ing kesimpulan, uga 9 elemen kanggo nyoba:

  1. Nelpon kanggo Tindakan - ukuran, warna, papan lan nada.
  2. wong - entuk hak personalisasi penting!
  3. Garis Subjek - nyoba baris subyek kanggo nempatake kothak mlebu, tarif mbukak lan konversi.
  4. Saka Line - nyoba macem-macem kombinasi merek, publikasi, lan jeneng.
  5. desain - priksa manawa iku responsif lan keukur ing kabeh klien email.
  6. Wektu lan Dina - Sampeyan bakal kaget nalika wong mbukak email sampeyan! Ngirim supaya antisipasi alur kerja bisa nambah keterlibatan.
  7. Jinis Penawaran - Uji variasi penawaran sampeyan kanggo ndeleng sing ngowahi paling apik.
  8. Salin Email - Aktif lawan swara pasif lan ringkes, nulis persuasif bakal nggawe prabédan gedhe banget tumrap prilaku pelanggan.
  9. HTML lawan Teks Plain - Nalika email HTML kabeh nesu, isih ana wong sing maca teks kosong. Menehi dijupuk lan priksa wangsulan.

Sawetara sumber tambahan ing Tes Email

Elemen Kampanye Email menyang A / B lan Tes Multivariat

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.