Miwiti Tes A / B Kanthi 7 Unsur Iki

ab testing

Tes terus dibuktekake minangka salah sawijining sarana paling dhuwur kanggo bisnis apa wae kanggo nambah tampilan, klik lan konversi ing situs web kasebut. Bangunan metu a strategi tes kanggo landing page, ajakan-ajakan, Lan email kudune ana ing jadwal pemasaran sampeyan.

Warta sing apik? Meh kabeh bisa dites kanggo ngoptimalake! Warta sing ora apik? Meh kabeh bisa dites kanggo ngoptimalake. Nanging infographic paling anyar nuduhake sampeyan sawetara papan sing apik kanggo miwiti.

Mlumpat menyang A / B Tes bisa dadi medeni, mulaFormstack wis ngembangake infographic iki kanggo mbantu sampeyan miwiti. Mangkene 7 elemen sing bisa dites ing kaca apa wae kanggo mbantu nambah tarif konversi:

  1. The ukuran gambar ing kaca. Gambar sing luwih gedhe wis dingerteni bisa nambah tarif konversi kanthi dramatis.
  2. Nggunakake strategi kanggo mbusak nomer kolom kothak ing kaca kebangkrutan.
  3. Nambahake video ing kaca. Aku nambahake manawa ngilangi video sing ora dikembangake uga wis kabukten bisa nambah konversi ... priksa manawa bakal nyoba.
  4. nggunakake judhul sing apik sing mbujuk pembaca kanggo klik-tayang lan mbantu dheweke ngerti mupangate tawaran sampeyan.
  5. Tes ajakan lan Tindakan Iklan kanggo ngoptimalake tarif klik-tayang, kalebu ukuran, lokasi, tembung lan desain tombol.
  6. The swara saka kaca… Apa grapyak, mendesak, profesional, deklaratif, ora apik? Cara sampeyan nyritakake penting banget kanggo asil sing sampeyan entuk.
  7. The warna digunakake ing kaca sampeyan Apa sampeyan ngerti manawa biru minangka warna kepercayaan lan keamanan, abang iku penting, oranye tumindak, ijo santai… warna duwe pengaruh tumindak tuku.

Unsur Tes A / B