Plugin WordPress: Bukak Video Ing Lightbox karo Elementor

Tombol Elementor Bukak Lightbox Video

Kita wis nggunakake situs web karo klien sing wis dibangun Elementor, plugin editing seret lan selehake sing apik kanggo WordPress sing ngowahi gampang banget nggawe tata letak sing kompleks lan apik sing responsif ... tanpa program utawa prelu ngerti kode pintas.

Elementor pancen duwe sawetara watesan, sing salah sijine nyoba nggarap situs klien. Dheweke mung pengin tombol sing mbukak video ing Lightbox… soko sing ora ditawakake Elementor. Sampeyan bisa ngatasi masalah kanthi nggunakake gambar nganggo utawa tanpa tombol puter… nanging Elementor duwe elemen tombol sing apik. Aku kaget dheweke ora nawakake iki ing kothak.

Matur nuwun sanget, ana plugin kasebut!

Add-Ons Penting kanggo Elementor

Matur nuwun sanget, ana sawetara tambahan tambahan kanggo Elementor ing pasar. Sampeyan kudu ati-ati nalika milih pangembang plugin. Nduwe situs WordPress sing dibangun ing Elementor nggawe katergantungan karo Elementor. Banjur, duwe tambahan sing dibangun dening vendor liyane nggawe katergantungan liyane. Penting banget kanggo sukses situs WordPress sampeyan kanggo mesthekake yen pangembang plugin duwe akeh instal lan penghasilan sing gegandhengan kanggo njaga lan ngapikake plugin nalika versi WordPress lan Elementor dianyari.

Salah siji plugin sing apik yaiku Add-Ons Penting kanggo Elementor. Kanthi luwih saka 800,000 instalasi, plugin bisa dadi plugin add-on elemen sing paling populer kanggo Elementor ing pasar. Fitur utama ing plugin iki yaiku kemampuan kanggo nambah lan ngonfigurasi kothak cahya kanthi gampang kanggo situs web WordPress sing dibangun karo Elementor.

Tombol Lightbox Elementor

Sawise nginstal versi mbayar plugin Add-Ons Penting kanggo Elementor, aktifake Lighbox & Modal fitur kanggo ndeleng elemen ing elemen Elementor sampeyan. Banjur sampeyan bisa nggoleki lan nyeret menyang kaca kanthi gampang:

Modul lighbox elementor

Banjur sampeyan pengin ngowahi setelan pasangan kanggo elemen:

  • Setel Setelan> Pemicu menyang Klik Tombol
  • Setel Setelan> Ketik menyang Tombol
  • Setel Setelan> tombol Tèks
  • Setel Konten> Ketik menyang Link menyang Kaca / Video / Peta
  • Setel Konten> Nyedhiyakake URL Kaca / Video / Peta menyang URL Video sampeyan

Sampeyan banjur bisa ngatur kothak cahya lan noto tombol sing dibutuhake. Iki minangka pengalaman sing apik ing antarane add-on lan Elementor iki.

tombol kothak elemen

Nalika fitur kasebut bisa uga dibayar, plugin Add-Ons Penting kanggo Elementor duwe ton fitur liyane sing kalebu ing versi gratis lan mbayar. Cathetan: Fungsi Lightbox ana ing versi mbayar.

Add-Ons Penting kanggo Elementor: Elemen Gratis

Versi gratis duwe sawetara elemen dhasar sing bisa ditambahake:

  • Kothak Info - Tampilake informasi kunci kanthi jinis Box Info kanthi nambahake Ikon Ing Ndhuwur lan nambah efek animasi.
  • Akordion Lanjut - nampilake konten, ngaktifake lambang pilihan, isi bagean akorde karo teks sing dipengini & tampil interaktif kanggo pamirsa.
  • Kisi Produk Woo - Tampilake produk WooCommerce ing endi wae lan nampilake produk miturut kategori, tag, utawa atribut. Tambah efek hover kanthi gampang ing tata letak supaya nggumunake.
  • Kothak Slip - Tampilake konten kanthi apik kanthi animasi flip kiwa / tengen kanthi mouse.
  • Tab Lanjut - nampilake informasi kunci kanthi interaktif sing ndhukung desain tab bersarang khusus kanggo narik kawigaten para pamirsa.
  • pricing Table - gawe tabel rega produk sing efektif kanthi gaya sing sampurna kanggo entuk luwih adol saka calon pembeli.
  • Gambar Akordion - Nyorot gambar nganggo kisaran sing luar biasa lan efek klik nggunakake EA Image Accordion. 
  • Post Grid - nampilake pirang-pirang postingan blog ing tata letak kothak. Sampeyan bisa milih tata letak sing disenengi saka setelan tata letak, nambah animasi, lan nggawe interaktif kanggo pengunjung.
  • Ajakan Tumindak - Gawe konten Call to Action, warna, lan sambungake kanggo ngarahake pengunjung menyang tumindak sing dikarepake.
  • Countdown - Mbangun lan ngrancang timer saka pilihan gaya liyane.
  • Pasang Timeline - nampilake kiriman blog, kaca, utawa kiriman khusus kanthi tata letak vertikal sing nggumunke. Sampeyan bisa ngeset nomer kiriman sing disenengi, nambah efek apik tenan, overlay gambar, tombol, lan liya-liyane kanggo narik minat para pamirsa.
  • Galeri sing Bisa Disaring - Tampilake gambar kanthi kategori sing beda, Gaya kothak, lan ngatur desain sakabehe kanggo tampilan sing luar biasa.

Download Add-Ons Penting kanggo Elementor

Add-Ons Penting kanggo Elementor: Elemen sing Dibayar

Kanthi versi mbayar, sampeyan bakal entuk ton luwih akeh elemen sing pancen nyedhiyakake kemampuan maksimal kanggo tema adhedhasar Elementor.

  • Lightbox & Modal - pertunjukan video, gambar, utawa konten liyane kanthi nyembul. Sampeyan bisa nyetel tumindak pemicu sing dipengini, nambah animasi, lan nyetel tata letak kanggo nggedhekake keterlibatan.
  • Perbandingan Gambar - kuatake calon pembeli kanggo mbandhingake rong gambar produk sampeyan (Lawas mungsuh Anyar) kanthi cara sing apik tenan.
  • Logo Carousel - Pilih efek karusel kepinginan sampeyan, tambah logo lan gaya output kanggo nampilake kabeh klien utawa mitra kanthi apik.
  • Efek Paralaks - ngidini para pengunjung ngrasakake situs sampeyan kanthi efek paralaks multi-lapisan sing uga nggabungake interaksi mouse.
  • promo - Tambah judhul, konten njero, konten mouseover, lan gambar sing apik kanggo narik perhatian pengunjung.
  • Toggle Konten - Tambahake efek hover menyang konten sing nyoroti beda sing pengin dadi fokus para pengunjung.
  • Google Maps - Ngatur elemen peta, tambahake ikon pananda, lan nggawe interaktif kanggo pengunjung.
  • Efek partikel - tambahake bagean kreatif ing situs web sampeyan supaya wis misuwur.
  • Kertu Interaktif - nggawa kemampuan canggih kaya gulung internal lan efek kisaran menyang blok konten sampeyan.
  • Isi sing dilindhungi - matesi konten nganggo sandhi utawa peran pangguna.
  • Blok Kirim - nampilake kiriman blog kanthi macem-macem gaya unik kanthi nggunakake CSS Flex modern. Sampeyan bisa milih tata letak, nambah animasi, nambah lambang, lan gaya kabeh - kalebu efek hover.
  • Advanced Tooltip - tambahake tooltip ing ndhuwur lan ngisor konten.
  • Navigasi Siji Kaca - bangun situs web siji kaca kanthi mung sawetara klik nggunakake Elementor.
  • Slider Paseksen - nggawe papan testimoni interaktif sing nampilake sawetara ulasan kanthi apik ing sak area konten.
  • Instagram - Tarik perhatian pengunjung situs sampeyan lan drive luwih akeh pengikut Instagram kanthi nampilake feed Instagram ing situs sampeyan.
  • Gambar Hotspot - nambahake hotspot area gambar kanthi tooltip khusus, supaya pangguna bisa ngeklik ing hotspot kanggo mbukak teks sing ana gandhengane.

Pilihan karo plugin sing dak senengi banget yaiku kemampuan kanggo ngaktifake utawa mateni saben elemen kasebut ing situs kasebut. Iki matesi overhead skrip fitur saben ditambahake ing situs sampeyan.

Download Add-Ons Penting kanggo Elementor

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.