Strategi Pemasaran Konten Pemilu AS 2012

Gubernur Putih

Saiki katon yen para pelaku wis jelas (anak Libertarian saya ora setuju), kayane loro kamp kasebut wis rampung lan strategi online wis diwiwiti! Situs web Whitehouse dhewe wis diowahi dadi siji kaca landas raksasa kanggo njupuk alamat email, sing mbutuhake pengunjung ngeklik kanggo njaluk informasi:

Gubernur Putih

Whitehouse uga wis rutin nerbitake infografis… ing Utang Nasional, rega bensin, Lan malah tingkat pasukan ing Irak. Aku kesengsem banget yen metode iki wis diadopsi - nanging rada kuciwa yen dheweke rada ora cocog karo pamrentahan. Aku pengin ndeleng sawetara infografis babagan sing ora sehat - lan sawetara panjelasan babagan upaya transparansi lengkap.

Situs web kampanye uga nggabungake taktik tambahan. Contone, Life of Julia minangka grafis informasi interaktif sing nggawa pengunjung kepiye kampanye pengin mbantu para wanita sajrone urip:
urip julia

Ngeculake informasi kasebut kalebu regane, lan implementasi Life of Julia wis akeh dikritik lan uga direkonstruksi - iki minangka Urip Julia miturut Libertarian:
uripe julia libertarian

Kampanye Mitt Romney nggabungake teknologi paling anyar uga, kanthi infografis sing diwiwiti saka Kelas Menengah, Pemuda, infografis Hispanik sing nduwe tampilan ekonomi sing beda lan pengaruhe ing segmen kasebut. Uga, dheweke nyedhiyakake analogi iki babagan anggaran federal:

Perbandingan Anggaran Romney 2012

Partai Republik isih katon alon-alon nalika njupuk tenan karo wong liwat media sosial. The Life of Julia bisa uga dikritik, nanging uga taktik sing nyambung langsung karo pamilih wanita lan dibagi kanthi cerdas ing saben klompok umur. The Life of Julia ora bakal ngganti swara kritikus… nanging bisa ngganggu swara pamirsa sing dituju sing bisa uga duwe keprihatinan sing padha kaya identifikasi Presiden Obama. Iku dudu strategi sing ala.

Ngandika - pendapat umum babagan pemasaran kanggo pemilihan maneh Presiden Obama ora katon kaya polesan minangka strategi pemilihan asline. Aku masang basa ing pos pipi (sing nesu banget wong-wong), takon apa Obama minangka Vista sabanjure adhedhasar proyek sing luar biasa. Aku ora ngritik Presiden Obama - Aku isih seneng karo momentum lan kampanye sing narik kawigaten sing narik kawigatene para pemuda Amerika lan para pemilih ayunan.

Aku yakin ana gaya sing beda banget karo strategi pemasaran pemilihan saiki. Ora duwe optimisme idealisme sing padha. Amarga sawetara taun kepungkur ekonomi lan pengeluaran gedhe banget, swasana rada penting… kanthi jumlah tambah akeh, luwih apik kanggo positip, lan akeh alesan kanggo negatif. Aku ora ujar manawa kampanye ala - mung beda banget karo swarane. Nanging kita bakal bisa ndeleng apa sing ngasilake! Ngarep-arep luwih akeh marketing konten kanggo kabeh pihak sing ana gandhengane!

CATETAN: Politik mesthi angel dibahas a blog pemasaran lan, sanajan ana upaya, aku manawa sampeyan sing dadi pendukung saben calon bakal menehi kritik babagan jangkoanku ing kene. Aku ora nyoba nyelehake sapa wae utawa ndhukung sapa wae - cukup komentar babagan strategi sing digunakake. Simpen trolling kanggo calon lan situs politik liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.