El Toro: Pariwara Geografis Berbasis IP, Cookieless

Target IP El Toro

Kita bubar wawancara Marty Meyer ing platform iklan sing luar biasa, El Toro. Kanggo perusahaan apa wae sing wis nindakake kampanye geotarget, sampeyan ngerti carane angel proses iki. Alamat IP terus diowahi, lan validasi akurasi minangka tantangan penting. Yaiku teknologi sing duwe hak paten lan tertunda El Toro sing disedhiyakake marang para klien.

Saben El ToroProduk intelijen IP asale saka algoritma Target IP sing nyebabake industri saya rame. Mangkene sawetara produk sing paling populer:

  • Target IP IP - Target IP ora nggunakake cookie, lan iku revolusioner ing jagad pariwara digital. Algoritma IP paten El Toro nemtokake alamat IP adhedhasar alamat fisik, sing banjur digunakake kanggo target iklan digital sing tepat ing level IP / router. Target IP Rumah Tangga ono gunane kanggo pengiklan amarga nggabungake data offline; yaiku dhaptar pamilih pangguna, database pelanggan, data modele, lan data surat langsung.
  • Baleni Lokasi - Venue Replay ngidini sampeyan njupuk ID Piranti wong ing acara sing dirawuhi, papan kerja, papan sinau, toko, kabeh kanthi tujuan pariwara kanggo pamirsa sing regane dhuwur iki. Iki ditindakake kanthi nggunakake geoframing, teknologi sing digawe dening El Toro. Kanthi Venue Replay, El Toro malah bisa mbalik wektu lan njupuk piranti saka kedadeyan sing kedadeyan nganti 6 wulan kepungkur! Venue Replay banjur atribut alamat omah saka piranti sing katon ing acara sing dipilih. Saka kana, kita bisa target jaringan omah kanthi iklan spanduk digital nggunakake teknologi utama, Target IP.
  • Reverse Append - El Toro bisa njupuk alamat IP pengunjung anonim, lan mbukak liwat Reverse Append algoritma sing nemtokake alamat omah utawa kantor fisik. Utawa kanthi cara liya, kita njupuk alamat IP pangunjung situs sing ora dingerteni, nemokake alamat fisik, lan ngidini merek ngirim potongan surat langsung sing ditarget liwat salah sawijining mitra surat langsung sing dipilih El Toro sajrone 48 jam sawise kunjungan situs.
  • Penggerak Anyar Digital - Digital New Movers (DNM) ditawakake kanthi langganan 6 wulan lan 12 wulan. Sampeyan mung pilih kode ZIP, kutha, lan / utawa negara sing pengin dituju, ketik kesan saben wulan, unggahake kreatif lan mutusake apa sampeyan pengin target Pra-Movers, Escrow, lan / utawa Post-Movers. Sistem El Toro uga programmatic, ngidini sampeyan lenggah lan target pamindhahan anyar kaloro informasi kasedhiya.

El Toro dikenalake liwat mitra Digital Karisma. Yen sampeyan minangka perusahaan sing pengin nyoba sawetara kampanye utawa nemokake informasi tambahan, hubungi mitra ing Digital Charisma:

Miwiti El Toro

Yen sampeyan duwe bisnis, agensi pariwara, perusahaan politik, utawa perusahaan utawa pengiklan Fortune 500 sing pengin langsung kerja bareng karo El Toro:

Bisa karo El Toro

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.