Kepiye Cara Dibandhingake karo 400 Pemasar Liyane?

2014 tren digital infographic ektron

Kita bubar rapat karo perusahaan perusahaan bubar. Dheweke duwe kabeh tantangan sing bisa sampeyan pikirake - tim cilik, struktur perusahaan, waralaba, ecommerce…. Suwe-suwe, dheweke wis ngalami evolusi karo tim cilik dadi pondok teknologi sing dadi saya angel ngatur. Tugas kita yaiku mutusake strategi lan nyuda biayane kanthi sentralisasi lan investasi ing solusi sing fleksibel. Ora dadi tugas kanggo sing lemes.

Nalika lungguh ing meja, tim kasebut asring isin lan frustasi amarga akeh kesenjangan sing ditinggalake utawa kekurangan kacepetan kanggo nggunakake teknologi anyar. Kayane kapan aku ketemu karo perusahaan, tim kasebut duwe reaksi sing padha. Sumber daya pemasaran minangka kemewahan ing ekonomi iki lan perusahaan ora kudu isin yen ora bisa ngetutake. Industri kasebut obah kanthi cepet, lan platform sing meh wae berjuang kanggo dolar pemasaran - mbingungake para pemasar sing wis ditarik menyang endi wae.

Yen ngono, mesthi apik kanggo aran kaya-kaya sampeyan ora tumindak ala banget. Proyek riset ekstensif saka Ektron iki bakal mbantu sampeyan santai ... lan bisa uga nggawe sampeyan seneng banget babagan kemajuan sing sampeyan lakoni lan peta dalan sing sampeyan lakoni. Kemungkinan, sampeyan bisa uga luwih maju!

Ektron nindakake proyek riset ekstensif kanggo luwih ngerti pangowahan lan tren ing Pemasaran Digital lan Teknologi Pemasaran kanggo taun 2014. Dheweke takon marang para Pemasar, profesional TI, pangembang, lan penulis konten ing perusahaan ing macem-macem industri babagan wawasan babagan strategi lan tren digital. 400 profesional situs web lan agensi digital menehi pendapat.

Infographic mbukak liwat kaca kebangkrutan lan panggunaan ajakan-tumindak, nggawe konten, search engine optimization, Analytics, pemasaran media sosial, pemasaran inbound, personalisasi, target, pemasaran seluler, integrasi, tes a / b, desain web responsif lan manawa lagi dileksanakake, direncanakake bakal dileksanakake, utawa bakal ditindakake ing wektu kasebut. Kesimpulane yaiku ana penekanan taun iki nggawe konten, nargetake lan personalisasi.

2014-digital-trend_infographic

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.