Wolung perkara sing Sampeyan ora ngerti babagan Aku

Oke, oke… Aku bakal njupuk sing siji saka Steven. Mangkene 8 perkara sing sampeyan ora ngerti babagan aku:

  1. Pungkasan taun kepungkur, aku nindakake lagu Love Song paling gedhe sing daklakoni. Wis sore, aku isih ana 3 ing kantor lan teka ing Internet Radio. Nalika aku ngrampungake final, CEO aku mlaku-mlaku - dheweke nggawa adhine menyang tur bangunan anyar kita. Aku ngerti… nindakake-nindakake-nindakake-nindakake ... Aku ngerti….
  2. Deborah, sedulurku siji lan sijine, yaiku Britannica Britannia (sp?) Jeans cah wadon ing pertengahan 80-an. Yen kanca ora nolak-nolak ngomong babagan bokonge mbakyumu duwe pengaruh psikologis sing tetep. Aku lan bangga karo dheweke sanajan kita jarang ngobrol.
  3. Salah sawijining tugas paling ala yaiku Agen Telemarketing Kertu Kredit ing Sekolah Menengah. Aku kerja suwene 2 minggu lan ora nate ndhaptar sapa wae. Aku nyoba suwene 2 minggu amarga Bapakku ujar yen ora nate mundur saka kerja saiki ... sampeyan bakal bakal terus sinau. Ing kasus iki, aku ngerti bapakku ora mesthi bener.
  4. Kancaku sing paling dhuwur ing SMA isih dadi kanca sing paling hebat, 20 taun mengko. Mike ora maca blogku - nanging saben minggu isih ngobrol. Dheweke lan bojone pancen luar biasa.
  5. Ing minggu iki, aku bisa uga tuku paling ora nggegirisi kanggo karir blogging - magnetik 24 ″ kanggo mobilku:
    carane
  6. Rong musim panas kepungkur, sampeyan bisa nemokake aku online meh saben wengi main Rainbow Six ing XBox Live.
  7. Blogku saiki rata-rata regane udakara $ 500 saben wulan, sumber paling gedhe Iklan Link Teks.
  8. Akhir minggu iki aku bakal mlebu NPR kanggo ngrembug panggunaan sumber online kanggo nambah negosiasi gaji sampeyan. Wawancara sing nyenengake, nanging aku ora kuwat banget amarga kudu cepet-cepet kerja menyang garasi parkir menyang Stasiun Radio kurang saka 20 menit. Aku ora yakin kepiye pungkasane! Aku entuk wawancara amarga aku menehi komentar babagan situs web ing papan sing wis dakkanggo Laporan Gaji Pribadi Salary.com kanggo negosiasi gaji lan aku uga duwe online Kalkulator Payraise.

gambar 1366071 8235306

Aku mikir aku wis nularake jinis meme iki menyang wong liya, mula aku ora bakal nerusake sing iki - nanging aku pengin mangsuli!

7 Komentar

  1. 1

    matur nuwun 🙂

    Minangka cathetan, aku seneng yen ana wong sing golek dhuwit karo TLA amarga aku durung entuk sen apa wae pariwara sing ditampilake .. lan aku wis nyoba 3 kesempatan sing beda. Aku malah duwe plugin lan aktif .. kanggo kula layanan kasebut batal.

    Ora AdSense luwih apik, nanging saiki pariwara ditampilake ... Aku luwih becik mung nindakake perkara sing salah, nanging frustasi nalika pirang-pirang minggu kepungkur lan kabegjan bisa ngasilake siji.

    errr .. ooppsss… nuwun sewu babagan sisihane LOL

    • 2

      Steven,

      Nyumerepi ing kono karo TLA. Aku percaya pariwara kasebut sing didhelikake kanggo pangurus blog. Sawise aku entuk sponsor siji, dheweke pancen bakal miwiti. Aku ngira uga ana sing salah, nanging iki sistem sing apik.

      Doug

      • 3

        Oh, aku terus karo TLA wiwit pisanan kasedhiya, nanging aku ora nate pariwara apa wae .. ora nate .. Aku wis nyoba layanan kasebut ing telung acara sing beda-beda kanthi kode pungkasan iki kode wis luwih saka 3 wulan… lan isih nada

        Malah AdSense kabukten akeh frustasi ... Aku bisa duwe sawetara dina kanthi tampilan kaca sing cukup lan ora entuk sen (nganti pirang-pirang minggu). Aku butuh guru AdSense supaya bisa ngira, amarga aku yakin ana sing salah… ngakoni manawa kedadeyan kasebut isih durung ngewangi level frustasi karo salah siji jaringan iklan.

        oh inggih ... cekap pambajakan komentar kiriman sampeyan Doug 🙂 nuwun sewu nanging saiki dadi titik sentuhan

  2. 4
  3. 7

    Seneng magnet magnet. Kepiye uga logo sing dicet ing sisih ngisor mobil sampeyan kanggo efek maksimal 😉

    Aku kudu nyoba TLA maneh banjur mriksa manawa dheweke nampa aku ing wektu iki. AdSense mundhak 50% kanggo aku wulan kepungkur, nanging ora ngomong babagan dhuwit mega 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.