Wolung perkara sing Sampeyan ora ngerti babagan Aku

Oke, oke… Aku bakal njupuk sing siji saka Steven. Mangkene 8 perkara sing sampeyan ora ngerti babagan aku:

  1. Pungkasan taun kepungkur, aku nindakake lagu Love Song paling gedhe sing daklakoni. Wis sore, aku isih ana 3 ing kantor lan teka ing Internet Radio. Nalika aku ngrampungake final, CEO aku mlaku-mlaku - dheweke nggawa adhine menyang tur bangunan anyar kita. Aku ngerti… nindakake-nindakake-nindakake-nindakake ... Aku ngerti….
  2. Deborah, sedulurku siji lan sijine, yaiku Britannica Britannia (sp?) Jeans cah wadon ing pertengahan 80-an. Yen kanca ora nolak-nolak ngomong babagan bokonge mbakyumu duwe pengaruh psikologis sing tetep. Aku lan bangga karo dheweke sanajan kita jarang ngobrol.
  3. Salah sawijining tugas paling ala yaiku Agen Telemarketing Kertu Kredit ing Sekolah Menengah. Aku kerja suwene 2 minggu lan ora nate ndhaptar sapa wae. Aku nyoba suwene 2 minggu amarga Bapakku ujar yen ora nate mundur saka kerja saiki ... sampeyan bakal mesthi sinau apa-apa. Ing kasus iki, aku ngerti bapakku ora mesthi bener.
  4. Kancaku sing paling dhuwur ing SMA isih dadi kanca sing paling hebat, 20 taun mengko. Mike ora maca blogku - nanging saben minggu isih ngomong. Dheweke lan bojone pancen luar biasa.
  5. Ing minggu iki, aku bisa uga tuku paling ora nggegirisi kanggo karir blogging - magnetik 24 ″ kanggo mobilku:
    carane
  6. Rong musim panas kepungkur, sampeyan bisa nemokake aku online meh saben wengi main Rainbow Six ing XBox Live.
  7. Blogku saiki rata-rata regane udakara $ 500 saben wulan, sumber paling gedhe Iklan Link Teks.
  8. Akhir minggu iki aku bakal mlebu NPR kanggo ngrembug panggunaan sumber online kanggo nambah negosiasi gaji sampeyan. Wawancara sing nyenengake, nanging aku ora kuwat banget amarga kudu cepet-cepet nyambut gawe menyang garasi parkir menyang Stasiun Radio kurang saka 20 menit. Aku ora yakin kepiye pungkasane! Aku entuk wawancara amarga aku menehi komentar babagan situs web ing papan sing wis dakkanggo Laporan Gaji Pribadi Salary.com kanggo negosiasi gaji lan aku uga duwe online Kalkulator Payraise.

gambar 1366071 8235306

Aku mikir aku wis nularake jinis meme iki menyang wong liya, mula aku ora bakal nerusake sing iki - nanging aku pengin mangsuli!

7 Komentar

  1. 1

    matur nuwun 🙂

    Minangka cathetan sisih, aku bungah yen ana wong sing nggawe dhuwit karo TLA amarga aku ora nggawe sen apa maneh duwe iklan sing ditampilake .. lan aku wis nyoba 3 kaping kapisah. Aku malah duwe plugin ing panggonan lan diaktifake .. kanggo kula layanan punika null lan roso sepi.

    Ora AdSense iku luwih apik nanging ing let sing iklan katon munggah ... Aku mbokmenawa mengkono luwih saka cukup iku salah nanging mumetake ndeleng minggu liwat lan dadi luck kanggo nggawe dhuwit siji.

    errr .. ooppsss ... ngapunten babagan rant sisih LOL

    • 2

      Steven,

      Tetep ana karo TLA. Aku pracaya iklan sing didhelikake kanggo pangurus blog. Sawise aku entuk sponsor siji, dheweke pancen wiwit nggulung. Aku mikir ana sing salah, nanging sistem sing apik.

      Doug

      • 3

        Oh, aku wis terus nganggo TLA wiwit kasedhiya, nanging aku durung nate nampilake iklan .. ora tau .. Aku wis nyoba layanan kasebut ing telung kesempatan sing beda-beda, lan pungkasane kode kasebut wis ana luwih saka 3 wulan ... lan isih nada

        Malah AdSense mbuktekaken dadi beban frustasi ... Aku bisa duwe dina karo tampilan kaca cukup lan ora nggawe sen (kanggo minggu ing pungkasan). Aku butuh guru AdSense kanggo mbantu aku mikir 'amarga aku yakin aku bisa uga nindakake salah ...

        oh well ... cukup mbajak komentar kiriman sampeyan Doug 🙂 nuwun sewu, nanging saiki dadi masalah karo aku

  2. 4
  3. 7

    Tresna magnet tailgate. Kepiye yen logo dicet ing sisih pinggir mobil sampeyan uga kanggo efek maksimal 😉

    Aku kudu nyoba TLA maneh lan ndeleng apa dheweke nampa aku wektu iki. AdSense munggah 50% kanggo kula pungkasan sasi nanging kita lagi ora ngomong mega duwit 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.