Kepiye Efektif Streaming Langsung Kanggo Merek Sampeyan?

urip stream video

Nalika media sosial terus mbledhos, perusahaan ngupayakake cara anyar kanggo nuduhake konten. Biyen, umume bisnis tetep tetep blogging ing situs web sing bisa dingerteni: Sejarah minangka cara paling murah, paling gampang, lan paling efisien wektu kanggo ngasilake kesadaran merek. Lan nalika nguwasani tembung tinulis tetep penting, panliten nuduhake manawa produksi konten video minangka sumber sing durung ditrapake. Luwih khusus, produksi konten video 'live streaming' kabukten bisa mbantu nggayuh merek.

Kita Urip Ing Generasi FOMO

Iki FOMO (wedi ilang) generasi. Pangguna ora pengin ketinggalan acara langsung amarga wedi yen dirasa ditinggalake, utawa disenengi. Kayane olahraga. Sampeyan ora bisa ndeleng puter maneh game gedhe tanpa krasa medhot sambungan saka tumindak kasebut. Saiki, ide iki gampang mlebu ing jagad pemasaran digital liwat layanan kaya Facebook Live, Streaming Langsung Youtube, Lan periscope.

Tekan Organik

Kesulitan sing ditemokake para pemasar yaiku nggawe foto utawa video. Yen sampeyan nemoni masalah kanggo milih kalorone, panliten anyar bisa menehi katrangan babagan keputusan sampeyan. Miturut Social Media Today, Video Facebook duwe jangkauan organik sing luwih gedhe 135% tinimbang kiriman foto. Ditambah maneh, yen entuk akeh wektu kanggo nonton video, para pangguna terus mikir babagan merek sampeyan luwih dawa tinimbang gambar sing cepet.

Urip vs. Wis direkam

Ing babagan video langsung vs. sing wis direkam, panaliten sing padha ngandhakake manawa pangguna bakal ngenteni 3x maneh nonton video langsung liwat video sing ora bisa urip maneh. Facebook wis metu lan ujar yen dheweke bakal prioritase video langsung tinimbang ora langsung video ing feed pangguna, tegese bakal katon luwih dhuwur lan pangguna bakal luwih ngeklik.

Nyambungake Pangguna menyang Kaca Bisnis Facebook

Apa sampeyan duwe kaca bisnis Facebook sing pengin dipromosekake? Akeh merek sing sadurunge Twitter lan Instagram pengikut kanggo Facebook urip pamirso. Tujuane yaiku ngarahake pamirso video menyang kaca Facebook perusahaan, lan pungkasane situs web. Kanthi rata-rata luwih saka 8 milyar views saben dina, media iki katon mbayari akeh wong, lan mbantu bisnis nggawe basis konsumen. Facebook uga ngomong babagan ngetrapake feed warta video sing khusus supaya konsumen bisa nggoleki konten video sing dibutuhake.

Njawab Pitakon Pelanggan

Alesan paling gedhe kanggo live stream yaiku kanggo ngatasi pitakon lan keprihatinan konsumen sampeyan. Merek ing Facebook, Periscope, lan Youtube milih nganakake acara video langsung sing ngidini pangguna ngetik ing pitakonan liwat jendela obrolan lan nampa tanggepan langsung 'wong'. Akeh bisnis sing njupuk langkah luwih adoh kanggo nyakup para selebriti ing sesi sing diarani AMA (takon apa-apa). Ing kene tokoh populer kaya Serena Williams bakal tampil langsung ing saluran Youtube Nike kanggo mangsuli pitakon saka penggemar sing muja. Merek nemokake sesi video dawa iki efektif kanggo ngrangsang keterlibatan pangguna lan generasi timbal. Kajaba iku, dheweke nambah sentuhan babagan produk lan kepribadian kanggo produk kasebut.

Nemtokake Apa sing Paling Apik Kanggo Produk Sampeyan

Identifikasi target pamirsa kanggo mutusake manawa streaming langsung minangka pilihan sing apik kanggo merek sampeyan. Kaya jinis konten apa wae, mesthine kudu berkualitas. Sampeyan ora bisa lungguh ing ngarep webcam nalika ngomong nganggo monoton, ngarepake konsumen bakal kumpul karo sampeyan kanthi akeh. Konten video cukup angel diproduksi, nanging paling ora sampeyan duwe kemewahan kanggo nyunting. Kanthi video langsung, apa sing sampeyan deleng yaiku sing sampeyan entuk. Priksa manawa sampeyan siyap kanthi nyadari saben tujuan video lan njaga supaya para pamirsa dadi pikiran sing utama.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.