Apa Strategi Pemasaran Influencer Paling Efektif?

Negara Infographic Influencer Marketing Infographic

Brian Wallace nuduhake Sejarah, Evolusi, lan Masa Depan Pemasaran Influencer sing nindakake tugas sing apik kanggo nemtokake influencer lan cara merek interaksi karo dheweke. Aku wis terang banget babagan carane merek bisa digunakake karo para influencer lan uga kosok balene, lan aku percaya infographic saka MDG Advertising iki minangka tugas sing luar biasa kanggo njlentrehake babagan apa hubungane marketing influencer sing sukses.

Infographic, Negara Pemasaran Influencer: Apa sing Perlu Dikenal Saben Brand, mbahas taktik lan pendekatan sing paling efektif kanggo marketing influencer.

Taktik Pemasaran Influencer Paling Efektif

  • https://martech.zone/neverbounce-referralDuta Besar sing Saiki - saiki, aku duwe duta besar Agorapulse. Iki bisa uga minangka salah sawijining hubungan sing paling apik karo merek. Aku nggayuh hubungan karo Agorapulse sawise frustasi karo platform media sosial liyane nalika nangani akeh akun media sosial. Antarmuka pangguna bisa digunakake kaya dhaptar tugas utawa kothak mlebu, supaya tim sampeyan bisa gampang ngatur interaksi eksternal. Gabungan jangkauanku lan semangat kanggo produke mbukak lawang ing ngendi Emeric lan tim kasebut ndhaptar aku kanggo program Duta Besar. Tanpa meksa, lan ora ana pambocoran lengkap, aku ngomong babagan Agorapulse nalika wong golek platform kanggo ngatur media sosial.
  • Ulasan Produk - Shure ngirim kula MV88 mikropon kanggo iPhone udakara setaun kepungkur kanggo nyoba. Sing diarep-arep yaiku aku nuduhake ulasan kanthi online banjur bali mikropon. Shure sadar yen dheweke duwe produk sing apik lan pengin dipasar liwat podcast kanthi pengaruh. Dadi, aku tresna banget karo mikropon supaya aku terus nuduhake marang kabeh wong ... lan aku takon karo Shure apa aku bisa njaga.
  • Mentions merek - Aja lali minangka perusahaan sing mbantu bisnis supaya basis data email jelas saka alamat sing bermasalah sing bisa mengaruhi kemampuan mlebu ing kothak mlebu saka pelanggan. Aku duwe artikel, Napa, Kepiye, lan Endi kanggo Verifikasi Dhaptar Pemasaran Email Sampeyan Online, sing diwaca kanthi konsisten dening para pamiarsa kanthi tujuan kanggo golek solusi kaya iki, mula Neverbounce entuk. Sawise nyoba platform bareng karo wong liya, aku ngerti yen dheweke duwe produk paling apik ing kana, mula aku nampa tawaran kanggo nampilake layanan kasebut ing postingan kasebut. Kita, mesthine uga nampilake pambocoran lengkap.
  • Jangkoan Acara - Kanthi publikasi lan studio portebel iki, aku asring dijaluk nutupi acara kanthi ganti mbayar, lelungan, lan biaya kanggo acara. Ing acara kasebut, kita nerbitake artikel, ngrekam podcast, nindakake sesi Facebook Langsung, lan ng-tweet langsung acara kasebut. Aku malah nggawa staf kanggo nggawe brosur sing penting kanggo dikirim menyang omah karo pamiarso sawise acara kasebut. Paling anyar, aku nindakake iki kanggo Dell World nalika aku mitra karo Mark Schaefer ing podcast Luminaries. Acara lan kesempatan sing luar biasa. Kejaba munggah ing panggung, iki minangka cara favoritku kanggo ngrasakake konferensi!
  • Ditampa Konten - Sanajan ora preduli karo konten sing disponsori, aku pancen ora milih babagan perusahaan sing duwe mitra. Dheweke pancen kudu dadi pimpinan ing segmen pasar lan menehi nilai kanggo para pamiarsa, pamireng, lan pandherekipun. Yen menehi merek ing resiko, aku ora bakal nulungi. Aku wis ngilangi pirang-pirang perusahaan sajrone taun amarga aku ora bisa njamin perusahaan utawa produk kasebut. Sampeyan bakal kerep nemokake konten sing disponsori ing acara pemasaran sing dituduhake.

Pemasar ujar manawa konten sing paling efektif yaiku pengaruh sing bisa dipercaya lan berpengalaman. Mesthi wae, aku setuju karo iki. Aku percaya pengaruh sing bisa dipercaya lan berpengalaman wis pirang-pirang taun, bisa puluhan taun, nggawe panguwasa ing industri kasebut. Kanthi investasi kaya ngono, dheweke ora bakal gampang adol menyang penawar paling dhuwur. Aku yakin bisa nggawe tikel utawa kaping telu saka pemasarane pemasaran influencer, nanging ora bakal dakpundhakake yen ora ngurmati para pamaca. Apa sing dibayar karo merek ora bisa dibandhingake karo upaya sing dakwajibake kanggo nggawe kredibilitas, lan aku ora bakal menehi resiko.

Negara Pemasaran Influencer: Apa sing Perlu Dikenal Merek

Infographic Influencer Marketing Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.