Ajar Pamaca

blogging tamu

Kita kabeh wiwit ing endi wae!

Aku ngobrol karo kanca bengi iki babagan Jaringan Sosial lan masa depan industri. Aku mangan awan sing apik lan inspiratif karo kanca apikku, Pat Coyle, minggu kepungkur. Aku wis mesthi dadi teknolog… kabeh urusan, ora duwe ... nganti saiki. Taun kepungkur aku pancen fokus marang evolusi Internet.

Baris obrolan, siaran pers, pemasaran, warta lan obrolan pancen kabur. Garis teknologi uga, kanthi XML, RSS, blogging lan SEO. Kacepetan sing kita obah pancen apik banget. Ora ana fasilitas pendhidhikan sing luwih dhuwur sing bisa nggawe kursus. Cepet sampeyan ngrancang kurikulum, mesthi wae wis ketinggalan jaman. Iki minangka salah sawijining sebab kenapa wong-wong kaya aku kecanduan teknologi iku penting banget.

Konten blogku beda-beda gumantung karo pemula lan sengaja. Aku meksa ndidik, nyoba, lan nyoba kabeh platform lan teknologi paling anyar supaya aku dadi kapercayan lan keahlian ing antarane kanca-kanca. Nganti saiki, apik banget ... Aku entuk pangenalan kasebut!

Aku ora bakal nate sinau yen ora kanggo kabeh sumber liyane sing wis nuduhake pengalaman kanthi online. Iku sebab kenapa aku asring mundur lan menehi sudut pandang pamula. Ana wong sing butuh wektu kanggo aku lan aku pengin menehi bali! Sinau babagan perkara iki bisa medeni, aku pengin menehi semangat marang wong liya, aja isin lan mungkasi. Sawetara sampeyan bisa uga maca sawetara entri lan ujar, "Ora!". Ora apa-apa ... tetep wae karo aku lan kita bakal bali menyang level sampeyan kanthi cepet.

TeachPancen intine blogku. Aku pengin nggawe luwih saka regurgitasi link lan warta - aku pengin ngomong saka posisi sing bakal ngajari wong liya supaya bisa njupuk keputusan. Saka kabeh atusan feed sing dakwaca, ana sawetara sing migunani kanggo pangguna pungkasan utawa bisnis. Aku pengin dadi filter kanggo info kasebut, medium sampeyan, lan pandhuan sampeyan.

Kepiye kabarmu? Aja ngirit kritik ... Aku duwe sawetara atus wong sing ngunjungi situs saben dina, nanging sawetara wong sing menehi komentar. 20+ persen sampeyan bola-bali. Apa sing daklakoni kanthi apik? Aku penasaran! Uga, aku ngerteni manawa ana akeh kunjungan saka njaba AS Aku pengin ngrungokake umpan balik sampeyan!

Mangkene tips anyar kanggo sing anyar lan sing duwe pengalaman. Saiki aku bakal yakin menehi tips babagan akronim sing ora bisa dingerteni dening wong anyar. IMHO, iki minangka fitur desain cilik situs web. Iki dudu tautan, nanging nyedhiyakake luwih rinci yen pangguna ora ngerti apa sing diarani akronim utawa frase kanthi mung menehi saran.

Mangkene carane rampung (dianyari thanks kanggo tip dening sing maca akronim tag):

IMHO

Sampeyan uga bisa nindakake iki kanthi span tag nggunakake title Unsur:

IMHO

Aku yakin bisa mbuwang tombol editor utawa kelas anyar menyang WordPress kanggo ngatasi ... bisa uga mengko mengko!

Matur suwun maneh kanggo maca! Elinga yen kita kabeh diwiwiti ing endi wae! Ajar pamaca sampeyan.

5 Komentar

  1. 1

    Aku blog sampeyan apik banget. Aku wis sawetara kaping maca kiriman sampeyan dadi bisa uga sampeyan tumindak bener. Yen kabeh, sampeyan duwe pamaca bali luwih akeh… apa sampeyan ora sukses?
    Tansah kerja apik.

  2. 2

    http://learningforlife.fsu.edu/webmaster/references/xhtml/tags/text/acronym.cfm
    gunakake tag akronim kanggo iki.
    noto inline minangka perkara paling ala sing bisa sampeyan lakoni, mula yen sampeyan pengin ngowahi noto akronim (sampeyan pengin ganti saka garis putus-putus dadi titik titik) sampeyan kudu ngganti saben akronim.
    noto tag akronim ing file .css sampeyan luwih gampang.
    siji liyane: pamaca layar kanggo wong wuta bakal luwih apik ing situs sampeyan, yen sampeyan nggunakake tag xhtml sing bener kanggo sing bener.
    bye

  3. 3

    Rugjeff,

    Matur nuwun kanthi sanget! Aku kudu nggawe postingan babagan sukses blogging mengko wae. Aku ora ngukur kanthi statistik lan penghasilan. Pancen babagan komentar sing apik kaya sampeyan.

    Doug

  4. 4

    hey!

    Matur nuwun kanggo sing! Aku wis maca babagan tag singkatan ing jaman mbiyen nanging rada ati-ati nggunakake. Nanging, amarga katon cocog karo XHTML lan standar… Aku bakal nembak.

    Matur suwun!
    Doug

  5. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.