EDO: Ngukur Keterlibatan Pelanggan ing Pariwara TV

Pariwara Televisi

Nalika wong ngrembug babagan pariwara digital, dheweke asring ngilangi saluran siaran tradisional kaya televisi lan radio. Nanging perusahaan siaran wingi wis ora adil maneh nyebarake… Lagi nyekel metrik keterlibatan lan panggunaan nganti kaping pindho. Saben interaksi sing sampeyan lakoni ing jarak jauh direkam kanggo ngoptimalake program lan target target iklan. Apa sing dadi mupangate layanan streaming modern saiki dilebokake ing pariwara televisi tradisional.

Cara liya kanggo njupuk maksud tuku yaiku nyelarasake iklan televisi karo layar kaping pindho telusuran organik. Konsumen nonton komersial lan banjur nggoleki barang kasebut ing piranti seluler utawa tablet. Siji perusahaan sing nggawe cara nyelarasake transaksi kasebut yaiku EDO. Para pembeli lan adol pariwara TV gumantung marang data kanggo ngukur seberapa apik siaran TV nasional nggawe konsumen menyang corong pemasaran lan tuku. Dheweke wis mbuktekake kaping pirang-pirang manawa keterlibatan konsumen mbukak maksud tuku. Dheweke ngarani teknologi kasebut Nggoleki Keterlibatan.

Apa sing dimaksud karo Telusuran?

Telusuran Keterlibatan ana nalika konsumen ganti saka a panampa pasif pesen kanggo peserta aktif ing proses tuku kanthi golek online tawaran iklan. Kanthi nyelarasake kanthi bener siaran iklan karo kegiatan telusuran, EDO mbantu para pengiklan nuntun konsumen kanthi efektif liwat corong pemasaran nganti tekan transaksi.

Nggoleki Keterlibatan: Wayahe Bebener

Cara Kerja Iklan TV:

  1. EDO ngukur Keterlibatan Telusuran konsumen ing merek lan produk utama, njupuk data granular cukup kanggo ngubungake konsumen kanthi sebutan iklan TV tartamtu.
  2. Gambar ing siaran edhisi iklan sejarah EDO (Database Ad TV) tim ilmu data nggawe teknik statistik sing mbukak kunci wawasan sing migunani kanggo para pembeli lan adol iklan.
  3. Klien nggunakake wawasan kasebut kanggo ngukur kinerja gaweyane, media TV, kampanye TV, lan upaya pesainge.
  4. Ahli EDO bisa kerja sama karo klien kanggo nggoleki pitakon rumit kanggo ngoptimalake lan ningkatake kampanye mbesuk kanthi ngisolasi atribut TV sing paling efektif kanggo nyopir Telusuran.

EDO nyelarasake iklan televisi lan nyelarasake karo data telusuran 24/7 tanpa prelu survey pra / post kampanye. Kanthi EDO, perusahaan bisa:

  • Ukur babagan kinerja kampanye TV sampeyan - Ukur kinerja kampanye sampeyan dibandhingake karo kampanye sing kepungkur, lan apa entuk cukup bagean saka Keterlibatan Telusuran. Ukur kinerja iklan sampeyan ing acara langsung lan integrasi sing wis disponsori.
  • Ngoptimalake materi iklan kanthi wektu nyata - Nindakake tes A / B langsung saka kreatif ing TV tanpa kerja utawa persiyapan tambahan. Netepake keterlibatan konsumen kanggo saben pendekatan, banjur optimalake rencana kreatif lan rotasi.
  • Ngerti ngendi media sampeyan nyopir keterlibatan merek - Zero ing jaringan, acara, utawa dayparts sing ndorong keterlibatan merek paling gedhe, banjur tindakake data biaya kanggo mbukak ROI.
  • Benchmark nglawan kampanye pesaing - Ngerteni endi kampanye wong liya supaya sampeyan bisa bersaing kanthi luwih efektif. Data EDO wis sindikasi lan ora mbutuhake informasi klien pribadi.
  • Tutul ahli EDO kanggo eksplorasi sing luwih jero - Timnya bakal mbantu ngisolasi lan nganalisa nilai relatif saka sembarang atribut sing beda karo siaran TV TV. Ngerteni pengaruh pilihan sing sampeyan pilih kayata format iklan, durasi iklan, segmen khusus, utawa integrasi, lan panggonane ing segmen komersial.

Nyuwun Demo EDO

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.