Froala: Ningkatake Platform Sampeyan Kanthi Editor Teks WYSIWYG Sugih Lengkap

Froala WYSIWYG Sugih Teks Editor HTML
Wacan: 4 menit

Yen sampeyan wis nate miwiti platform nalika sampeyan butuh editor teks sing bisa ditemokake (WYSISYG), sampeyan ngerti carane angel bisa dadi. Nalika aku kerja ing panyedhiya layanan email, tugas kanggo nggawe lan nyoba editor sing bisa digunakake kanggo menehi responsif, email email lintas-klien nggawe pangembang sawetara rilis kanggo ngatasi lan mbenerake. Ora gampang.

Penyunting teks minangka salah sawijining elemen sing pengin sampeyan lebokake ing platform sing nambah konten sing nyata, nanging ora mbutuhake wulan utawa taun pangembangan. Editor Froala minangka editor teks sing sugih kanthi cepet sing entheng, terstruktur kanthi apik, aman, lan gampang kanggo tim pangembangan sampeyan gabung karo kabeh kerangka kerja populer.

tur editor redala 1

Fitur Desain Froala Editor

  • Desain Modern - antarmuka modern sing apik sing bakal disenengi para pangguna.
  • Retina siap - Luwih rinci, estetika sing luwih apik lan font sing luwih cetha.
  • Tema - Gunakake standar utawa tema peteng, utawa gawe tema dhewe nggunakake file tema KURANG.
  • Intuisi Antarmuka - Editor teks sing sugih Froala nawakake fungsionalitas lengkap liwat antarmuka sing intuisi banget sing bakal ditemokake pangguna kanthi alami.
  • Popup - popup sing anyar lan gaya kanggo pengalaman pangguna sing apik tenan.
  • Ikon SVG - Ikon SVG sing digawe ing omah, lambang vektor sing bisa diukur sing katon apik banget kanthi ukuran apa wae.
  • Gaya Custom - Editor HTML WYSIWYG mung duwe alat khusus kanggo ngowahi tampilan lan ngrasakake kaya sing dikarepake.
  • Toolbar Khusus - Kakehan tombol? Mbok ora ing urutan sing bener? Sampeyan duwe kontrol lengkap babagan fungsi toolbar editor ing saben ukuran layar.
  • Custom Kabeh Way - Kabeh bisa disesuaikan utawa digawe khusus: tombol, dropdown, popup, lambang, trabasan.
  • Toolbar Lengket - Kanggo nyuda pengalaman nyunting, toolbar editor WYSIWYG bakal tetep ana ing sisih ndhuwur layar nalika nggulung mudhun.
  • Toolbar Offset - Bilah alat editor teks sing sugih ora kudu tumpang tindih karo header ing kaca web sampeyan, cukup kanggo menehi nutup kerugian.
  • Toolbar Ing sisih ngisor - Ganti posisi toolbar editor WYSIWYG HTML kanthi gampang saka ndhuwur nganti ngisor, uga nggunakake toolbar lengket utawa offset.
  • Layar Penuh - Ngatasi konten sing akeh mbutuhake ruang panyuntingan sing gedhe. Tombol layar wutuh bakal nggedhekake area panyuntingan menyang kabeh ruang kaca web.
  • Kaca Wutuh - Nulis lan nyunting kabeh kaca HTML uga bisa ditindakake. Mbantu kanggo email, nanging ora mung, panggunaan tag HTML, HEAD, BODY lan deklarasi DOCTYPE diidini.
  • Yen Iframe - Konten editor WYSIWYG HTML bisa diisolasi saka sisa kaca kanthi nggunakake iframe dadi ora ana gaya utawa konflik skrip.

Fitur Kinerja Editor Froala

  • meh - Nenem kaping luwih cepet tinimbang sekejap mata, editor teks sing sugih bakal diwiwiti kanthi kurang saka 40ms.
  • entheng - Kanthi inti gzipped mung 50KB, sampeyan bisa nggawa pengalaman nyunting sing apik tenan kanggo aplikasi sampeyan tanpa kelangan kacepetan muat.
  • Berbasis Plugin - Struktur modular nggawe editor HTML WYSIWYG luwih efisien, luwih gampang dingerteni, diperluas lan dijaga.
  • Multiple Editor ing Kaca - Siji utawa sepuluh editor teks ing kaca sing padha? Sampeyan ora bakal ngrasakake prabédan, cukup kanggo miwiti karo klik.
  • HTML 5 - Froala Rich Text Editor dibangun babagan lan njupuk kauntungan saka standar HTML 5.
  • CSS 3 - Apa cara sing luwih apik kanggo nambah pengalaman pangguna tinimbang nggunakake CSS 3? Efek halus nggawe editor luwih gedhe.

Fitur Seluler Editor Froala

  • Android lan iOS - Piranti Android lan iOS sing dites lan didhukung.
  • Gambar Ngowahi ukuran - Froala Rich Text Editor minangka editor HTML WYSIWYG pisanan kanthi ukuran gambar sing bisa digunakake ing piranti seluler.
  • Ngowahi Ukuran Video - sing pertama ngenalake ukuran kanggo video sanajan lagi diputer. Lan mesthine bisa digunakake uga ing seluler.
  • Desain responsif - Konten sing sampeyan edit bakal responsif. Editor WYSIWYG HTML bisa ngatasi ukuran gambar nggunakake persentase.
  • Toolbar miturut Ukuran Layar - Kanggo pisanan ing editor teks sing sugih, toolbar bisa disesuaikan kanggo saben ukuran layar.

Fitur Froala Editor SEO

  • HTML sing resik - Froala nggawe algoritma sing kanthi otomatis ngresiki output HTML saka editor teks sing sugih. Tulis tanpa kuatir, editor HTML WYSIWYG ngasilake output sing resik banget, ngenteni bakal dirayap karo mesin telusuran.
  • Dhukungan Tag Alt Gambar - Alternatif gambar minangka teks sing ditampilake yen browser ora bisa nampilake gambar kasebut. Uga teks sing digunakake mesin telusuran, mula aja digatekake. Teks alternatif bisa disetel ing nyembul gambar.
  • Dhukungan Tag Judhul Link - Sanajan judhul tautan ora dingerteni duwe pengaruh SEO utama, mbantu pangguna navigasi luwih gampang liwat situs web sampeyan. Ora penting banget, nanging kepenak duwe. Setel judhul link ing popup link.

Fitur Keamanan Editor Froala

  • Froala WYSIWYG HTML Editor duwe mekanisme pertahanan sing kuat tumrap serangan XSS. Umume, sampeyan ora bakal kuwatir bab iki, nanging isih menehi saran supaya mriksa tambahan ing server sampeyan.

Bebarengan karo ndhukung kabeh fitur HTML, editor dijarwakake menyang 34 basa liyane, duwe dhukungan RTL kanthi deteksi otomatis, lan Spell Check.

Froala malah duwe WordPress plugin kanggo nggabungake editor menyang situs WordPress.

Coba Editor HTML Online Froala Download Froala

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.