Douglas Karr ing Edge Radio Web

douglas karr pinggiran web

Wis seneng banget karo kanca Erin Sparks Ujung Web radio (langganan ing iTunes) dina Setu kepungkur iki. Kita ngrembug babagan sawetara infografis, asil telusuran sing dibayar ing facebook, strategi konten lan media sosial. Erin lan time nggawe acara kasebut saben minggu lan urip ing Indianapolis. Sampeyan uga bisa rungokake langsung liwat WXNT kaca ngarep.

Yen sampeyan ora duwe kesempatan kanggo ngrungokake segmen kasebut - iki minangka bagean siji. Priksa bagean liyane saka lengganan ing Edge Channel Web Web.

Bagian 1:

Bagian 2:

Bagian 3:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.