Ecrebo: Nggawe Pribadi Pengalaman POS

Kuitansi digital Ecrebo

Kemajuan teknologi nyedhiyakake kesempatan sing luar biasa kanggo perusahaan kanggo nambah pengalaman pelanggan. Personalisasi ora mung duwe bathi kanggo bisnis, nanging dihargai konsumen. Kita pengin bisnis sing asring dingerteni sapa sejatine kita, menehi hadiah kanggo patronase, lan menehi rekomendasi nalika tuku tuku lagi ditindakake.

Salah sawijining kesempatan diarani POS Marketing. POS minangka singkatan saka Point of Sale, lan minangka peralatan sing digunakake toko ritel kanggo mriksa sampeyan. Ora umum perusahaan duwe sistem loyalitas lan kertu diskon kanggo nglacak tuku menyang konsumen ... nanging data kasebut asring dikompilasi lan digunakake mengko kanggo dipasarake liwat email utawa surat langsung.

Kepiye yen sampeyan bisa ngakses data pelanggan kanthi cepet lan komunikasi langsung nalika mriksa? Iki minangka kesempatan karo POS Marketing.

Ecrebo minangka platform pemasaran sing didol sing ngidini para pengecer ngirim tawaran sing ditarget menyang pelanggan nalika checkout bebarengan karo resi utawa kuitansi digital. Kanthi luwih saka 90% transaksi sing ana ing toko, Teknologi berbasis POS Ecrebo ngidini para pengecer ngirim komunikasi pemasaran sing ditarget khusus kanggo saben pelanggan.

Pelanggan entuk manfaat saka entuk tawaran lan insentif sing relevan kanthi cara sing trep lan ora ngganggu. Ecrebo power point of sale marketing kanggo merek utama kalebu Waitrose (Grosir), M&S (department store) lan PANDORA (perhiasan).

Fitur Pemasaran Ecrebo POS

  • Kupon sing Diangkah ing Checkout - Kirimake penawaran lan pesen adhedhasar sing relevan banget kanggo pelanggan ing toko. Ndhukung nambah sales tambahan, ningkatake tuku kategori silang, lan ningkatake kasetyan pelanggan.
  • Kuitansi Digital sing Dipersonalisasi - Nawakake pelanggan kanthi cara sing luwih trep kanggo nampa lan nyimpen kuitansi. Kuitansi digital nambah pengalaman pelanggan lan mbukak saluran pemasaran sawise tuku.

e kuitansi ecrebo

PANDORA, salah sawijining merek perhiasan paling gedhe ing saindenging jagad, saiki nggunakake Ecrebo kanggo ngirim kuitansi digital ing lahan toko Inggris sing kuwat 220 negara. Kuitansi dikirim liwat email menyang pelanggan sawise transaksi lan kalebu pilihan kanggo milih nampa newsletter biasa, uga panjaluk kanggo saran pelanggan, saengga para pembeli menehi komentar babagan pengalaman ing toko.

Kita uga nggunakake kuitansi digital minangka kesempatan kanggo njaluk saran saka pelanggan babagan pengalaman ing toko, supaya bisa terus nambah penawaran. Jo Glynn-Smith, VP Pemasaran, PANDORA UK

Ecrebo data diwenehake maneh kanggo nyimpen manajer lan kantor pusat PANDORA UK kanggo mbantu perusahaan ngerti kinerja toko uga ngidentifikasi area sing kudu dandan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.