Mbangun Lalu Lintas Blog nganggo eCourse lan Alamat Loro

Aku wis wiwit mikir babagan nawakake eCourse gratis sawetara wulan. Inspirasi kanggo ide kasebut yaiku asil saka asli ProBlogger - Cara Nggawe Blog sing Luwih Apik sajrone 31 Dina. (Iki minangka eCourse gratis, saiki uga book)

Konsep asline keren: Ndaftar, entuk email, link menyang postingan blog, komentar, gabung karo forum, waca komentar liyane, entuk tugas, bareng apa sing sampeyan sinaoni, lan siklus diwiwiti maneh.

Aku ngira iki cara sing apik kanggo narik kawigaten para pamiarsa, pamer sing aku ngerti, njupuk sawetara dodolan buku, lan bisa uga klien ing dalan. Kanthi ngluncurake situs web anyar, aku siyap miwiti.

Pangguna Kontak Constant sing seneng banget, aku kuciwa yen bisa nggawe 15 responden otomatis, nanging mung duwe 5 aktif ing sembarang wektu. (Ora cocog kanggo wong sing ngrancang Sepuluh minggu kursuse)

Lan moro-moro diwiwiti kanggo sumber liyane sing terjangkau. Aku seneng banget bisa nemokake, dikembangake kanthi lokal Alamat Loro saiki nawakake fungsi kampanye. Isih ing Beta, wis ana sawetara quirks, nanging pangembang, Nick Carter ora turu. Panjaluk, pitakonku, lan uga keluhan sok-sok dijawab, lan tetep, asring sadurunge aku mlebu maneh.

logo carter

Apa AlamatTwo? Wangsulan cekak: Alat CRM sing gampang, kanggo wong sing ora cukup kanggo Goldmine, utawa Salesforce. Kanthi bantuan alat kampanye, aku duwe set 10 email, sing wis diprogram sadurunge bakal dikirim sepisan seminggu. Saben email disambungake menyang postingan blog.

Nalika wong anyar ndownload garis besar rencana bisnis, dheweke bakal ditambahake menyang klompok anyar, lan wiwit nampa urutane. Aku bisa duwe akeh wong utawa klompok sing tuwuh liwat program, kabeh beda tataran.

Kepiye kerjane nganti saiki? Wiwit ngirim undhangan kaping pisanan ing tenday, aku udakara 60 wong sing mlebu salah siji saka patang klompok. Apa aku bakal ndeleng bisnis tambahan? Iku rencana, nanging paling ora saiki, aku duwe 60 wong sing diundang bali menyang situs web kanggo konten anyar saben minggu, lan udakara 1/2 wong sing nggawe kunjungan maneh nganti saiki.

Ana akeh aplikasi kanggo jinis kampanye iki, lan yen kita bisa ngrampungake kabeh kewan omo, kita uga bakal nyoba menyang sawetara klien.

CRM apa?

Yen sampeyan kepengin ngerti apa sing ditindakake paket Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM), AddressTwo wis nindakake dokumentasi kanthi apik apa CRM ing video iki:

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.