10 Tren E-Niaga sing Bakal Sampeyan Dileksanakake ing 2017

Tren ecommerce 2017
Wacan: 2 menit

Durung suwe iki, konsumen ora seneng banget ngetik data kertu kredit kanthi online kanggo tuku. Dheweke ora ngandel karo situs iki, dheweke ora ngandel karo toko, ora ngandelake pengiriman… dheweke ora ngandel apa-apa. Nanging sawetara taun mengko, lan rata-rata konsumen nggawe luwih saka separo kabeh tuku online!   Tweet Iki!

Dikombinasikake karo kegiatan tuku, pilihan platform e-commerce sing luar biasa, pasokan situs distribusi sing ora ana enteke, lan alangan dhasar kanggo mlebu… e-commerce saya rame ing kecanggihan lan tuwuh. Elinga yen penting, kudu ngremehake kepiye cara mbedakake toko kanthi online.

SSL2Tuku, panyedhiya SSL global, wis nggawe sepuluh tren eCommerce sing kudu ditonton ing 2017 sing dikompilasi dadi infographic sing apik iki:

  1. Pungkasan dina Jumuah Ireng lan Senin Siber - Amarga sampeyan ora prelu ninggalake kursi lan gelut antrian, e-commerce nyuda pengaruh saka dina sales kasebut lan prilaku tuku wis nyebar nganti suwene wulan Cyber ​​November.
  2. Pengalaman Belanja sing Dipersonalisasi lan Dinamis - platform sing nglacak keputusan lan tumindak sing tuku pungkasane akurat lan bisa mbantu toko online nyedhiyakake prilaku pribadi sing nyuda gesekan tuku lan menehi rekomendasi produk sing dikarepake para pembeli.
  3. Konsumen bakal sesambungan karo Intelijen Ponggawa - Blanja, pesenan, lan chatbots layanan pelanggan bakal kanthi akurat lan luwih efisien mangsuli pitakon blanja online, nambah pengalaman e-niaga, nggunakake pangguna, lan ndorong supaya nambah nilai keranjang belanja uga nyuda pengabaian.
  4. Prédhiksi Tuku Sabanjure Pelanggan kanthi akurat - Kemampuan kanggo nglumpukake lan nganalisa data gedhe yaiku nyedhiyakake model ramalan lan ramalan sing akurat sing digunakake kanggo nyedhiyakake penawaran ing ngarep konsumen nalika dheweke butuh.
  5. Gawe pengalaman seluler sing paling apik - Mobile wis ngluwihi desktop kanggo para pembeli online sing browsing lan riset babagan keputusan produk sabanjure. Google nyedhiyakake indeks unik kanggo seluler sing mbutuhake bisnis njupuk pendekatan pertama seluler kanggo ngoptimalake situs e-commerce.
  6. Tambah pangiriman dina sing padha - 29% konsumen ujar manawa bakal mbayar tambahan kanggo pangiriman dina sing padha  Tweet Iki! Ora nggumunake kenapa para pamimpin kaya Amazon nggawa layanan kasebut menyang pasar, lan luwih maju yen kudu ngunjungi toko ritel sing paling cedhak.
  7. Adol sosial - 70% konsumen dipengaruhi dening rekomendasi merek lan produk ing media sosial  Tweet Iki! Nindakake media sosial kanggo nambah kesadaran merek lan pembelaan saiki nyurung penjualan, nyengkuyung para pemasar kanggo nggawe strategi sosial saluran omni sing canggih.
  8. HTTPS sing dibutuhake ing taun 2017 - Tanpa sambungan SSL, konsumen lan panyedhiya e-commerce luwih rentan yen dicolong data utawa diretas sistem. Google wis ngonfirmasi SSL wis dilebokake ing algoritma peringkat, saiki wayahe ngamanake kabeh situs sing sampeyan duwe data sing diklumpukake utawa dilewati.
  9. Adol omni-saluran - Pembeli multichannel nggunakake luwih saka 3 kali tinimbang pembeli saluran siji  Tweet Iki! mrentahake para pemasar kanggo nggawe kampanye rumit sing ngetutake calon pembeli lan nuli tuku apa wae ing toko, seluler, utawa ing endi wae.
  10. Pemasaran ulang produk - Rata-rata, mbutuhake pitung titik tutul supaya bisa bali menyang pembeli  Tweet Iki! Pemasaran ulang saiki dadi strategi penting kanggo kabeh pemasar e-commerce.

Priksa manawa nimbang tren penting kasebut nalika nggawe strategi pemasaran e-commerce kanggo 2017.

tren e-commerce 2017

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.