Tag Paling Populer lan Prelu Disedhiyakake ing E-niaga

E-Commerce

Kanggo masang, ngukur, lan ngoptimalake pangowahan kanggo nambah asil e-commerce, njupuk data sing digandhengake karo saben pangguna lan tumindak iku kritis. Sampeyan ora bisa nambah apa sing ora diukur. Luwih elek, yen sampeyan matesi apa sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa njupuk keputusan supaya bisa ngrusak penjualan online sampeyan.

As Softcrylic, pamuter data Data & Analytics sing netral vendor, manajemen tag nyedhiyakake Pemasar Digital kanthi wawasan canggih babagan pelacakan pengunjung, penargetan prilaku, pemasaran ulang, personalisasi lan validasi data.

Apa sing diarani Tag?

Menehi tag ing endi-endi kanthi nulis skrip uga njupuk data sing ana gandhengane karo situs sampeyan. Platform analitik njupuk puluhan tag kanthi instalasi dhasar. Kajaba sampeyan nggabungake data kanggo dijupuk ing platform e-commerce, luwih akeh tag kritis sing ora kejawab.

Infographic iki saka Softcrylic rincian tag sing kudu sampeyan pasang kaca ngarep e-commerce, kaca blanja, kaca produk, kaca keranjang, kaca checkout, lan kaca konfirmasi.

Dheweke uga nyedhiyakake praktik paling apik kanggo ngetrapake tagging, kalebu:

  • Audit Manajemen Tag - Tag Auditing minangka evaluasi sistematis kanthi tepat waktu, lan jaminan kualitas otomatis kanthi efektif kanggo ngenali lan ndandani tag sing rusak, tumindak tembak, frekuensi, akurasi data, lan kebocoran data.
  • Manajemen Tag sing Didhukung Layer Data - Ngleksanakake "Lapisan Data" sing wis arsitektur kanthi apik mbantu Sistem Manajemen Tag kanggo entuk kontrol, keluwesan, lan keandalan utama kanthi pertukaran data ing platform lan penembakan tag adhedhasar aturan khusus.
  • Wawas Tag Piggybacking - Piggybacking minangka pedhang bermata loro. Mbantu retarget luwih apik. Nanging, yen ora ditangani kanthi apik, bisa nambah wektu mbukak kaca, kompromi keamanan data lan ngrusak reputasi merek.

Mangkene infographic. Sampeyan bisa ndownload PDF saka Softcrylic.

Tag E-Niaga sing Populer

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.