Statistik E-niaga: Pengaruh Pandemi COVID-19 lan Lockdown ing Eceran lan Online

Statistik E-dagang

Pengaruh pandemi kasebut mesthi bakal menang lan uga kapitunan taun iki. Nalika pengecer cilik kepeksa nutup lawang, konsumen kuwatir karo COVID-19 bisa uga digiring pesen online utawa ngunjungi lokal pengecer kothak amba. Watesan pandemi lan pamrentah sing ana gandhengane wis ngganggu kabeh industri lan kita bakal bisa ndeleng efek ripple nganti pirang-pirang taun.

Pandemi iki nyepetake tumindak konsumen. Akeh konsumen sing ora precaya lan terus ragu-ragu njupuk bisnis kanthi online… nanging apa wae masalah blanja kanthi online cepet nguwatir amarga wedi kena COVID-19.

Tuwuhing e-commerce kanthi cepet bisa dadi kabar mung ing taun 2020 sing ora gawe kaget. Kanthi pandemi virus corona njaga umume kita ing njero ruangan, 60% saka interaksi karo perusahaan saiki online. Ing 10 dina pisanan November wae, konsumen AS wis ngentekake $ 21.7 milyar online - yaiku kenaikan 21% taun-taun.

Maura Monaghan, Statistik Ecommerce lan Tren kanggo 2020: Pengaruh COVID & Munggah Teknologi Baru

Perusahaan saya wis kerja sama karo para investor sing lagi ngerteni kerusakan kasebut. Pengecer sing fokusake pemasaran kanggo nyopir lalu lintas sikil ritel langsung njupuk kursi mburi kanggo para pesaing sing nawakake pengalaman e-commerce digital pertama. Akeh sing ora duwe usaha.

Ora ana sangsi sing tren e-commerce wis nggawe pertumbuhan sehat kanggo bisnis sing dadi poros kanthi cepet utawa wis nandur modhal kanggo transformasi digital.

Penjualan Online vs In-Store Miturut Industri

  • Kesehatan lan Beauty diprediksi bakal online munggah 23% vs -8.2% ing toko.
  • Consumer Electronics diprediksi bakal online munggah 28% vs -26.3% ing toko.
  • fashion diprediksi bakal online munggah 19% vs -33.7% ing toko.
  • Perabotan Omah diprediksi bakal online munggah 16% vs -15.2% ing toko.

Penjualan e-commerce ora diragukan lagi mundhak sadurunge coronavirus nyebabake mundhak taun iki, nanging saiki mbesuk pancen digital. Ora ana katrangan apa sing bisa diarepake sawise pandemi virus corona, utawa nalika dina kasebut bakal teka - nanging statistik e-commerce sadurunge lan sajrone wabah COVID-19 nuduhake manawa belanja online dadi perhatian kita nalika nyoba maju. .

Maura Monaghan, Statistik Ecommerce lan Tren kanggo 2020: Pengaruh COVID & Munggah Teknologi Baru

iki infographic saka WebsiteBuilderExpert rinci babagan pengaruh penjualan ecommerce sajrone Pandemi Coronavirus, sing paling penting ora tuku paling akeh, cara konsumen ngrencanakake tuku pasca-pandemi, beda-beda prilaku konsumen, pengaruh piranti, uga teknologi anyar sing kena pengaruh tuku online tingkah laku

Uga ana sawetara spesifikasi babagan cara konsumen Amerika Serikat lan Inggris sing blanja ing Black Friday.

Statistik Ecommerce lan Tren Infographic kanggo taun 2020

Statistik E-niaga: Pengaruh COVID-19, Pandemi, lan Lockdowns

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.