3 Pilihan Pengiriman E-Niaga sing Nggawe Prilaku Tuku

kapal

Sawetara taun kepungkur, Omaha Uwuh ora bisa diterangake wiwit nuntun telpon menyang nomer Google Voice sing durung diterbitake. Rata-rata 20 nganti 50 surat swara saben dina lan cacahe saya saya saya cedhak karo Natal. Aku wis ngirimi dheweke email, ngubungi dheweke ing Facebook, lan isih ora bisa menehi wangsulan 800 utawa luwih telpon sing lagi nglaporake masalah pangiriman utawa pitakon babagan pesenan. Yen sampeyan ngerti wong saka tim eksekutif, aku seneng ndeleng manawa konsumen iki dirawat lan masalah pandhuan dirampungake ... iki pancen ngganggu.

Apa sing uga dituduhake yaiku kepiye cara ngirim kritis saben tuku e-commerce. Tanpa pilihan pangiriman sing andal lan hemat biaya, nilai layanan (utawa rasa steak) bakal ilang. Walker Sands bubar nemokake kepiye kritis kanggo tumindak tuku konsumen:

  • Pengiriman gratis rangking saka dina sing padha - pangiriman gratis terus dadi insentif belanja utama, meh sangang saka 10 konsumen nglaporake manawa pengiriman gratis bakal nggawe dheweke luwih online, nalika meh separo konsumen yen pengiriman dina sing padha bakal nggawe toko luwih online. Sumber: Walker Sands 2016 Sinau Eceran Masa Depan
  • Pangiriman dijamin akeh bobot awak kanggo konsumen -  logistik wis dadi faktor penting kanggo konsumen, lan jumlah iki bakal saya mundhak nalika Natal saya cedhak. 68% saka konsumen nimbang pengiriman gratis nalika milih toko, lan 62% nimbang pengiriman sing dijamin, sing penting banget kanggo konsumen sajrone 10 dina sabanjure. Sumber: Astound Commerce's Laporan Liburan 2016
  • Kacepetan lan rega ngirim bisa nggawe utawa ngrusak penjualan60% anggota Amazon Prime lan 41% anggota non-Perdana ujar manawa pengiriman luwih alon nyebabake dheweke ora tuku. Lan mayoritas responden sing akeh banget - liwat 85% - sarujuk manawa biaya pengiriman bakal ngalang-alangi tuku barang. Sumber: Sinau Pangguna Panganggo Amazon

Adhedhasar analisis luwih saka 1,400 konsumen AS, laporan tahunan ketiga Walker Sands nganalisa teknologi backend sing tanggung jawab nggawe perubahan prilaku konsumen ing taun-taun pungkasan. Kanthi nyinaoni data sing luwih jero, panliten iki nganalisis transformasi utama sing ana ing ruang teknologi ritel lan apa sing dikarepake para konsumen lan pengecer kanggo taun 2016 lan sateruse.

Studi Eceran Walker Future Sands '2016 mbahas babagan owah-owahan prilaku konsumen lan implikasi sing padha penting.

Download Sinau Eceran Masa Depan 2016

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.