Napa Sampeyan kudu Investasi ing Video Produk ing Situs E-commerce

Video Produk E-niaga

Video produk nawakake e-retailer cara kreatif kanggo nduduhake produke lan uga ngidini pelanggan bisa ndeleng produk ing tumindak. Ing taun 2021, kira-kira 82% kabeh lalu lintas internet bakal digawe saka konsumsi video. Salah sawijining cara bisnis eCommerce bisa dadi luwih maju yaiku nggawe video produk.

Statistik sing Nyengkuyung Video Produk kanggo Situs E-commerce Sampeyan:

  • 88% pamilik bisnis ujar manawa video produk nambah tarif konversi
  • Video produk ngasilake ukuran pesenan rata-rata 69%
  • 81% luwih akeh wektu kanggo situs sing bisa ditonton video
  • Video produk ngasilake 127% kunjungan ing kaca kasebut

Infographic iki, Napa Sampeyan kudu Investasi ing Video Produk Saiki, negesake mupangat video produk kanggo pengecer online lan nawakake sepuluh tips paling dhuwur sing bakal nuntun sampeyan proses nggawe video produk:

  1. Rencanakake strategi sampeyan kanggo nggawe, promosi, lan ngukur pengaruh video produk sampeyan.
  2. Mulai cilik kanthi nggawe pilihan video kanggo produk sing paling laris.
  3. Tindakake video sampeyan prasaja kanggo nggedhekake daya tarik pamirsa sing beda-beda.
  4. Tindakake video sampeyan singkat lan kanggo titik.
  5. Ngoptimalake kaca supaya video bisa diputar piranti seluler.
  6. Tampilake ing produk sing digunakake kanggo nyedhiyakake sentuhan lan aran item sing luwih apik.
  7. Ngoptimalake video kanggo nerbitake kanthi asli situs media sosial.
  8. Kalebu a nelpon kanggo tumindak nyengkuyung pamirso supaya tuku.
  9. Gunakake video katrangan utawa subtitle kanggo ndeleng nalika swara dipateni.
  10. Menehi dorongan isi sing diasilake pengguna saka pelanggan nyata sing wis tuku produk.

Priksa manawa maca artikel liyane lan infographic ing jinis video produk sampeyan bisa ngasilake. Mangkene infographic lengkap:

video produk Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.