Kepiye Harga Produk Online bisa Pangaribawa Tuku Tumindak

Optimisasi Harga Produk

Psikologi sing ana ing e-commerce pancen apik tenan. Aku dadi pembeli online sing seneng banget lan asring gumun karo kabeh barang sing dakgawe sing ora dibutuhake, nanging transaksi kasebut pancen apik banget utawa apik banget! Infographic iki saka Wikibuy, 13 Hacks Penetapan Harga Psikologis kanggo Tambah Sales, nerangake pengaruh rega lan kepiye tumindak tuku bisa dipengaruhi kanthi gampang karo sawetara suntingan cilik.

Rega psikologi minangka strategi nyopir penjualan sing efektif kanggo bisnis. Kanthi nggunakake psikologi manungsa lan cara konsumen ngerteni rega lan regane, bisnis bisa menehi rega produk kanthi luwih apik lan pengaruhe keputusan tuku. Saliyane struktur rega sing wis diowahi, nawakake rega diskon, penawaran BOGO, lan kupon minangka cara liya sing didhukung riset kanggo pengaruhe penjualan.

Wikibuy

Aja nganti istilah kasebut reregan psikologis lan peretasan mateni sampeyan. Kasunyatane, sajrone pirang-pirang taun, kita wis ndhidhik pangguna online babagan apa sing kudu digoleki lan para pesaing gumantung kanthi cara kasebut kanthi signifikan. Sanajan sampeyan rumangsa manipulatif, kalebu praktik paling umum lan paling apik ing ngoptimalake rega sampeyan kanthi online.

Apa Anchoring?

Penahan produk minangka strategi ing endi konsumen diwenehi produk utawa perbandingan rega langsung kanggo nimbang keputusan tuku.

Apa Harga Pesona lan Efek Digit Kiri?

Nalika maca rega, ana strategi sing dikenal minangka efek digit kiwa ing endi konsumen menehi perhatian sing ora proporsional menyang digit paling kiwa ing rega. Dadi rega kaya $ 19.99 kanthi konseptual katon luwih cedhak $ 10 tinimbang $ 20. Iki dikenal minangka rega pesona.

Apa Harga Bunch?

Nglompokake produk sing relevan dadi siji, sing didol kanthi diskon diarani rega bundel. Iki asring digunakake kanggo ngilangi barang sing akeh banget sing ora laris uga.

Mangkene 13 cara optimalisasi rega:

  1. tampilan reregan ing font cilik mula dheweke dianggep regane luwih murah.
  2. gambar opsi premium dhisik dadi sing nomer loro katon murah.
  3. Gunakake rega bundel kanggo ngyakinake konsumen yen dheweke tuku sing regane luwih dhuwur kanthi diskon sing akeh kanggo pirang-pirang barang.
  4. Copot koma saka rega dadi dianggep rega murah.
  5. Menehi konsumen pilihan kanggo mbayar cicilan saengga dheweke mikir ing rega sing luwih murah.
  6. Offer telung barang kanthi rega sing beda-beda karo sing pengin dituku ing tengah.
  7. posisi rega murah ing sisih kiwa ngetutake prilaku konsep kiwa-tengen ing rega.
  8. Gunakake nomer dibunderaké kanggo tuku emosi lan nomer sing ora dibunderake kanggo tuku sing rasional.
  9. Rega saka dhuwur nganti ngisor vertikal kanggo ngetutake prilaku konsep ndhuwur-menyang-dhasar babagan nilai.
  10. Tambah kontras visual kanthi ngganti font, ukuran, lan warna item sing adol lan pasang rada adoh saka rega liyane supaya bisa narik perhatian.
  11. Nalika rega, gunakake tembung kaya endhek lan cilik kanggo nggandhengake tuku karo gedhene luwih cilik.
  12. Regane pungkasan ing $ 9 kanggo ngganti pemahaman rega dadi luwih cilik.
  13. Copot pratandha dolar kanggo ngganti pemahaman rega produk. Ing panliten Cornell, konsumen ngentekake 8% luwih akeh nalika tandha dolar wis diilangi

Prilaku Pricing Produk

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.