Kaca Desain E-commerce Efektif

kaca produk e-commerce

Ana pirang-pirang situs e-niaga ing kana lan, matur nuwun, pangembang, perancang lan konsultan sing makarya ing situs e-commerce wis nyoba kanthi praktis saben pengulangan kaca produk kanggo nggedhekake konversi. Invesp wis nerbitake sawetara statistik sing paling apik nalika situs e-commerce:

  • Rata-rata tarif ditinggalake kranjang yaiku 65.23%
  • Rata-rata tingkat konversi toko E-commerce mung 2.13%
  • Nilai rata-rata pesenan rata-rata (AOV) luwih dhuwur tinimbang tingkat efektivitas kaca produk
  • Kanggo situs web kanthi AOV kurang saka $ 50, tingkat efektifitas yaiku 25%.
  • Kanggo situs web kanthi AOV luwih saka $ 2000, tingkat efektifitas yaiku 4-5%

Nggawe kaca produk E-commerce sing efektif penting banget kanggo pengalaman pelanggan sing luwih apik lan tingkat konversi sing dhuwur. Priksa Infographic kita kanggo ngerteni Cara Nggawe Kaca Produk E-commerce sing Efektif ing 21 langkah-langkah sederhana. Saka Blog Investasi.

Kaca Produk E-Niaga Desain

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.