Dhaptar Elemen Kaca Detail Produk E-Niaga

kaca detail produk e-commerce

Bubar mbantu situs e-commerce ngoptimalake ngarsane web. Dheweke mlaku ing piranti lunak proprietary dadi duwe backlog saka proyek pembangunan kanggo nambah peringkat telusuran sakabèhé. Nanging, sanajan ana alangan kasebut, ana kesempatan gedhe kanggo nambah tarif konversi. Kita nyusun jeneng perusahaan kanggo modernisasi tampilan lan rasane, kita nggawe swara sing berwibawa lan dipercaya, lan kita nulungi dheweke nggawe antarmuka web lan komunikasi email dadi responsif seluler. Asile pungkasan yaiku tingkat konversi luwih saka 23% taun luwih dhuwur tinimbang yar mung karo pangowahan kasebut.

Kadhangkala perusahaan uga kejiret lan kepincut karo kabeh sing kudu ditindakake tinimbang nggarap dhaptar hit elemen sing bisa didandani. Saben asil dandan nambah… lan nalika sampeyan terus nambah pengalaman tuku pangguna saya akeh, angka kasebut bisa dadi gedhe. Kanggo klien iki, angka kasebut bisa ngasilake jutaan dolar nganti pungkasan.

Ndhuwur Unsur Kaca Produk E-commerce Lipat

Nalika aku seneng karo infographic iki, dheweke bisa uga lali salah sawijining elemen sing paling penting ing situs e-commerce umume… lan telusuran internal wujud! Akeh pangguna sing bakal nampa kaca produk saka telusuran, sosial, utawa pariwara nanging produk kasebut bisa uga ora padha karo sing digoleki. 30% pengunjung situs e-commerce bakal nggunakake telusuran internal

  1. Phone Number
  2. Breadcrumbs
  3. Title Produk
  4. Rating lan Ulasan
  5. Tag Skema Rating
  6. Foto Tambahan
  7. Product Video
  8. diskon
  9. Reregan
  10. ing Simpenan
  11. Ongkos Kirim utawa Ongkos Kirim Gratis
  12. Pilihan Produk
  13. Tag Skema Harga
  14. Tambah ing Kréta utawa Tombol Tuku
  15. fitur
  16. Tambah Wish List
  17. Tombol Nuduhake Sosial

Ing ngisor Elemen Kaca Produk Lipat

Yen sampeyan pengin ndeleng perusahaan sing nyoba ton lan entuk asil sing luar biasa, priksa kaca produk Amazon. Aku mikir manawa perusahaan asring isin babagan nambah fitur lan fungsi menyang kaca produk. Luwih akeh informasi, luwih apik. Sampeyan ora kudu nggawe pengunjung kudu golek adoh kanggo nemokake informasi sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan tuku.

  1. Detail produk
  2. SKU Produk / Kode
  3. Font Resik lan Gampang Dibaca
  4. Ukuran Produk
  5. Bobot Product
  6. Asal Produk
  7. Tabel Comparison
  8. Ulasan Pelanggan Rinci
  9. Formulir Review kanggo Ninggalake Review
  10. Badge Trust
  11. Nelpon kanggo Tindakan
  12. Pitakonan Paling Sering (FAQ)
  13. Formulir Pitakon
  14. Related Produk
  15. Kebijakan bali
  16. Jaminan babar pisan

Elemen Kaca Produk Footer

Disaranake Babagan awake dhewe link kanggo nggawa wong menyang kaca sing mbedakake perusahaan sampeyan saka pesaing sampeyan. Foto staf, fasilitas, lan jinis filantropi utawa karep sampeyan kudu ana ing kono kanggo melu.

  1. Pilihan Layanan Pelanggan
  2. Link menyang Kebijakan Bali, Kebijakan Pembayaran Balik, lan Kebijakan Pengiriman
  3. Link menyang Kaca Kategori Produk Utama
  4. Link menyang Kaca Media Sosial Perusahaan
  5. Formulir Ndhaptar Newsletter

Elemen SEO kanggo Kaca Produk

Optimisasi telusuran mbutuhake elemen meta lan meta kanggo dibangun kanthi bener lan digunakake ing kaca sampeyan. Malah panganggone teks judhul, teks kandel, lan negesake bisa ndadekake beda.

  1. Judhul Ngoptimalake Kaca
  2. Optimalake Deskripsi Meta
  3. Jeneng Produk ing Tag H1
  4. Tag Gambar Gambar Produk
  5. Tag Canonical
  6. Google Analytics
  7. Google Search Console (Webmaster)
  8. Struktur URL Ramah Mesin

Persyaratan Teknis Kaca Produk E-Niaga

Tag skema kasebut ing ndhuwur, nanging tag Opengraph kanggo integrasi sosial uga bisa diduweni supaya sampeyan bisa nemtokake foto, judhul lan deskripsi produk nalika dituduhake online.

  1. Mobile Responsif
  2. Loading Kacepetan Kaca
  3. Kompatibilitas Cross-Browser

Download Ebook babagan Desain Kaca Produk

Mangkene infographic lengkap saka 99MediaLab, 49 Elemen Desain Kudu Kaca Detail Produk:

Kaca Detail Produk E-niaga

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.