Plugin E-Niaga Kanggo WordPress: WooCommerce

plugin wordpress e-commerce

Yen sampeyan durung duwe kasempatan kanggo nggarap WooThemes, anggota tema WordPress sing hebat, sampeyan kudu. Dheweke nindakake sawetara karya sing apik tenan. Kita wis duwe paket pangembang suwe-suwe sadurunge miwiti nggawe tema khusus wiwit wiwitan.

WooThemes nerbitake panggunaan sing resik, lengkap lan gampang banget integrasi e-commerce kanggo WordPress, disebut WooCommerce:

Kayane wong gedhe ing WooThemes menehi plugin e-commerce kanggo WordPress, lan nyedhiyakake WooCommerce tema minangka opsi tuku lan langganan… iku bisnis sing apik! Cathetan - iki link afiliasi lan kode kupon ing kiriman iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.