E-commerce lan EceranInfografis Pemasaran

Solusi Personalisasi E-Niaga mbutuhake 4 Strategi Iki

Nalika para pemasar ngrembug personalisasi e-commerce, umume ngobrol babagan siji utawa rong fitur nanging ora bisa entuk kesempatan kanggo nggawe pengalaman blanja sing unik lan individual kanggo pengunjung. Pengecer online sing wis ngetrapake kabeh 4 fitur - kayata Disney, Uniqlo, Converse lan O'Neill - ndeleng asil sing luar biasa:

  • Tambah 70% ing keterlibatan pengunjung e-commerce
  • 300% nambah penghasilan saben telusuran
  • 26% nambah tarif konversi

Sanajan katon apik tenan, industri gagal ngetrapake strategi kasebut. Reflektion wis dirilis ing Laporan Personalisasi RSR 2015, menehi pengecer terkemuka kelas F:

  • 85% nganggep pembeli bali padha karo pengunjung pertama
  • 52% ora ngatur konten miturut desktop, tablet utawa smartphone
  • 74% ora duwe memori produk sadurunge sing digoleki pangguna nalika dolan sadurunge

A dileksanakake kanthi strategi personalisasi e-commerce duwe 4 strategi utama:

  1. Interaksi - konten sing disesuaikan karo riwayat tuku
  2. Rekomendasi - rekomendasi produk sing disaranake, gegandhengan lan relevan
  3. Pinter Panelusuran - otomatis rampung ing garis telusuran, sejarah cocog ing telusuran
  4. Kaca Adaptif - kaca ngarep sing dinamis kanggo pangguna anyar lan bali ing desktop lan seluler

Download Laporan kasebut

Personalisasi kanggo E-niaga

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web