Solusi Personalisasi E-Niaga mbutuhake 4 Strategi Iki

e-commerce pribadi

Nalika para pemasar ngrembug personalisasi e-commerce, umume ngobrol babagan siji utawa rong fitur nanging ora bisa entuk kesempatan kanggo nggawe pengalaman blanja sing unik lan individual kanggo pengunjung. Pengecer online sing wis ngetrapake kabeh 4 fitur - kayata Disney, Uniqlo, Converse lan O'Neill - ndeleng asil sing luar biasa:

  • Tambah 70% ing keterlibatan pengunjung e-commerce
  • 300% nambah penghasilan saben telusuran
  • 26% nambah tarif konversi

Sanajan katon apik tenan, industri gagal ngetrapake strategi kasebut. Reflektion wis dirilis ing Laporan Personalisasi RSR 2015, menehi pengecer terkemuka kelas F:

  • 85% nganggep pembeli bali padha karo pengunjung pertama
  • 52% ora ngatur konten miturut desktop, tablet utawa smartphone
  • 74% ora duwe memori produk sadurunge sing digoleki pangguna nalika dolan sadurunge

A dileksanakake kanthi strategi personalisasi e-commerce duwe 4 strategi utama:

  1. Interaksi - konten sing disesuaikan karo riwayat tuku
  2. Rekomendasi - rekomendasi produk sing disaranake, gegandhengan lan relevan
  3. Pinter Panelusuran - otomatis rampung ing garis telusuran, sejarah cocog ing telusuran
  4. Kaca Adaptif - kaca ngarep sing dinamis kanggo pangguna anyar lan bali ing desktop lan seluler

Download Laporan kasebut

Personalisasi kanggo E-niaga

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.