Loro Metrik E-Niaga Anyar sing Sampeyan Lacak

Depositphotos 9196492 s

Merchandising (miturut Wikipedia tanggal 19 Maret jam 10:18 esuk Wayah Pasifik) yaiku:

Apa wae praktik sing nyumbang kanggo adol produk menyang konsumen ritel. Ing level ritel ing toko, merchandising nuduhake macem-macem produk sing kasedhiya kanggo didol lan tampilan produk kasebut kanthi cara ngrangsang minat lan mbujuk pelanggan supaya tuku.

Crita merchandising lan data (apokaliptal) sing kapisan ngemot lampin lan bir sing bisa digunakake. Matematika kasebut nuduhake manawa wong sing tuku popok sing bisa dienggo ing toko-toko, tinimbang lelungan sing wis direncanakake kanthi apik ing toko gedhe, uga - kanthi impulsif - njupuk enem bungkus bir.

Peran merchandiser yaiku mutusake manawa nyedhiyakake loro barang kasebut bakal ningkatake penjualan bir, utawa manawa misahake kanthi fisik bakal nambah penjualan barang impuls liyane. Merchandiser data-drive sejatine bakal nyoba loro - ing macem-macem geografi - ing macem-macem wilayah sosial ekonomi - kanthi rega sing beda.

Dagangan ing toko ngrambah pucuk data nalika crita metu saka Jepang babagan toko 7-Eleven ngganti produk sing ana ing rak adhedhasar wektu awan kanggo nggedhekake ruang ritel sing winates.

Sawetara pabrikan duwe pengaruh nalika nggarap toko gedhe. Minangka ijol-ijolan wates sing luwih dhuwur, biaya pengiriman sing luwih murah, kemasan khusus, lsp. Rantai ritel bisa uga menehi pertimbangan khusus kanggo mitra sing paling apik.

Nanging apa sing kedadeyan nalika tampilan toko ora katon utawa digawe kanthi dinamis, gumantung karo toko? Sugeng rawuh ing merchandising online.

Endi, Oh Endi Produkku?

Yen sampeyan adol liwat Amazon, BestBuy utawa Costco, sampeyan ora ngerti manawa produk sampeyan malah ditampilake ing kaca ngarep, ing kategori tartamtu utawa sajrone telusuran ing situs kajaba prekara-prekara kasebut wis dirembug lan muga-muga bisa ngilangi skala kasebut.

Iki minangka metrik anyar Findability lan Toko teka ing.

Digawe dening Analytics Konten:

Findability minangka ukuran kemampuan konsumen kanggo nemokake produk kanthi online.

Toko nyebabake kemampuan pelanggan potensial kanggo njupuk keputusan sing rasional

Apa cukup informasi babagan spesifikasi, ukuran, kemasan, rega, lsp., Supaya bisa dilebokake ing kréta blanja?

Pendiri Analytics Konten David Feinleib ujar manawa luwih saka 75% telusuran ing situs ing situs e-commerce utama kayata Amazon lan Walmart.com minangka istilah telusuran umum tinimbang jeneng merek. Kepiye sampeyan ngerti yen produk ditampilake ing kaca pisanan asil telusuran ing toko? Iki penting banget amarga produk ing telung posisi paling dhuwur duwe lalu lintas kaping papat tinimbang kabeh asil liyane sing digabung. Masalah iki, mesthine tambah parah amarga blanja seluler.

Ing sisih Shopability, merchandizer online kudu ngerti manawa informasi sing bener dikirim menyang pembeli kanthi format sing tepat, ing wektu sing pas, kanggo dadi pembeli. Foto, spek, lan tinjauan kudu ana supaya bisa adol.

Teknologi kanggo Nylametake

Saben jam, Analytics Konten ngawasi situs ritel kalebu Amazon, Best Buy, Costco, CVS, Drugstore.com, Klub Sam, Lan Walmart kanggo ndeleng ing endi lan carane produk sampeyan ditampilake.

  • Barang yaiku metu saka saham? Sampeyan entuk tandha.
  • Barang kelangan rangkinge ing asil telusuran? Sampeyan entuk tandha.
  • Pesaing sampeyan ngganti regane ing toko sing diwenehi? Sampeyan entuk tandha.
  • Nomer ora cukup saka review produk? Sampeyan entuk tandha.
  • Ora bisa dideleng ing piranti seluler? Sampeyan entuk tandha.
  • Pictures ora Rendering kaya sing diarepake? Sampeyan entuk tandha.

Sanajan teknologi kasebut dhewe bisa uga luar biasa, koleksi lan analisis jinis data sing bener kabukten dadi ion sing penting banget ing jagad online.

Yen sampeyan ana ing jagad ecommerce, saiki wayahe nambah Findability lan Shopability menyang leksikon metrik sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.