5 Bab sing Sampeyan Coba Coba Sadurunge Mbukak Situs Web E-commerce

Pertimbangan lan Tips Peluncuran E-commerce

Mikir babagan ngluncurake situs web e-commerce? Mangkene limang perkara sing kudu sampeyan pikirake sadurunge ngluncurake situs web e-commerce: 

1. Nduwe Hak Products

Nggoleki produk sing pas kanggo bisnis e-commerce luwih gampang katimbang rampung. Yen sampeyan wis nyuda segmen pamirsa, sampeyan pengin adol, banjur takon pitakon babagan apa sing bakal didol. Ana sawetara perkara sing kudu dipriksa nalika mutusake produk. Sampeyan kudu priksa manawa produk sing sampeyan adol iku dikarepake. Ngerti manawa sampeyan duwe bisnis lan entuk dhuwit. 

Tes produk utawa penawaran anyar ora mung kerja keras lan akeh wektu, nanging uga larang banget. Aja nyoba sing anyar, golek produk sing dikarepake lan ing ceruk sing kurang kompetitif. Nindakake PR iki bisa uga katon kaya ngeselake, nanging bakal entuk dividen mengko nalika situs web e-commerce sampeyan diwasa. 

2. Nduwe Multiple Suplier lan Pengirim

Sawise ngrampungake produk sing bakal sampeyan adol, sampeyan kudu ngerti saka endi sing bakal dijupuk. Kajaba sampeyan nggawe produk sampeyan 100% dhewe, tanpa ana pemasok, mula sampeyan bisa kliwat langkah iki. Kanggo wong liya, iki sing kudu dielingi. 

Bagéan pinunjul saka pabrikan jagad iki lagi wae digawe ing Asia. Sourcing saka negara kasebut menyang endi wae kaya AS bakal mbutuhake wektu. Ora mung butuh wektu, nanging uga bakal repot amarga sampeyan adoh saka supplier sampeyan kanthi ewonan mil. Ing skenario kasebut, sampeyan kudu nemokake pabrikan sing bakal dituju nalika kasusahan utawa ora mesthi. 

Saenipun, sampeyan kedah nggadhahi barang ing antawisipun tigang dumugi papat produsen produk. Sampeyan kudu koordinasi karo wong-wong mau lan menehi tandha yen sampeyan ngarepake adol utawa liya-liyane. Yen wis rampung golek pabrikan, sampeyan kudu kuwatir ngirim produk. Ana sawetara opsi sing kasedhiya, lan luwih becik sampeyan kudu ngupayakake sadurunge milih salah siji. 

3. Optimalake Situs E-commerce Kanggo Konversi

Ayo dadi pihak sing luwih kreatif kanggo nglakokake bisnis e-commerce. Kanggo nggawe bisnis sukses, sampeyan kudu nggawe sales. Entuk adol luwih angel nalika situs web sampeyan dirancang kanthi sampurna lan bisa digunakake kaya sing dienggo pangguna. 

Nyewa desainer lan pangembang sing wis mbuktekake pengalaman nggawe situs web adhedhasar asil yen sampeyan ora yakin bakal nggawe situs kasebut dhewe. Dheweke bisa menehi saran alat kayata chatbots, aplikasi obrolan langsung, utawa pop-up sing bisa nambah penjualan. Kajaba iku, priksa manawa situs web kasebut bebas saka kewan omo sing signifikan sing bisa ngalangi calon pelanggan nalika nggawe transaksi. 

4. Investasi ing Pemasaran Efektif. 

Ing jalur iki, sampeyan duwe situs web e-commerce aktif, nanging sampeyan isih ora ngasilake dhuwit. Kanggo miwiti ngasilake arus kas, sampeyan kudu miwiti investasi ing saluran pemasaran sing tepat. Ana sawetara pilihan sing bisa dipilih. Yen sampeyan nggoleki bali langsung, sampeyan bisa mbukak iklan media sosial, iklan mesin telusuran, marketing influencer, kanggo sawetara jeneng. 

Kanggo umume wong, sampeyan kudu miwiti karo telung cara kasebut lan ndeleng apa sing nggawe konversi. Banjur, nalika miwiti ngasilake dhuwit lan bisa nyoba eksperimen, sampeyan bisa uga golek strategi pemasaran jangka panjang kaya optimasi mesin telusuran (SEO), pemasaran konten, pariwara, lsp. 

5. Nggawe Kebijakan sing Mbusak Wiwitan 

gadhah kabijakan sing jelas penting kanggo mesthekake yen operasi situs web ecommerce saben dina bisa urip tanpa alangan. Kebijakan kasebut kalebu kabijakan privasi situs web, kabijakan bali, kepatuhan HIPAA yen sampeyan layak, lsp. 

Luwih becik kontak karo wong sing profesional ing prekara kasebut. Sanajan kemungkinan sampeyan nemoni masalah kudu sithik, aja nganti duwe kabijakan konkrit sing jelas kanggo nglindhungi sampeyan lan bisnis. 

Minangka referensi, sampeyan bisa mbukak kabijakan sing ana ing sawetara raksasa e-commerce utama lan pesaing liyane ing ceruk. 

Babagan SwiftChat

SwiftChat bisa mbantu ngenali pengunjung sing luwih cepet kanthi langsung ngobrol lan ngarahake nalika tuku. Obrolan langsung ing e-commerce bisa larang regane 400% tinimbang dhukungan telpon, bisa nambah konversi 3 nganti 5 kaping, nyuda tarif ninggali keranjang, nambah kepuasan pelanggan, nambah loyalitas pelanggan, lan ningkatake produktivitas staf dhukungan.

SIgn Up Kanggo SwiftChat

One comment

  1. 1

    Pemasaran e-commerce media sosial minangka alat sing kuat banget. Sampeyan ngidini sampeyan komunikasi karo industri, pelanggan, & pasar kanthi pribadi, kanthi cara umum. Sampeyan bisa nggunakake media sosial kanggo ngasilake keterlibatan & interaksi, ningkatake lalu lintas menyang situs web, lan nggawe basis pelanggan sing luwih gedhe. Ngramut nada mantep & kepribadian perusahaan liwat media sosial iku penting banget amarga konsistensi yaiku sing bakal nggawe kapercayan ing pamirsa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.