Dhaptar Fitur E-Niaga: Paling Kudu Ngarep ing Toko Online Sampeyan

Dhaptar Fitur E-commerce

Salah sawijining kiriman paling populer sing wis dituduhake taun iki yaiku lengkap dhaptar priksa fitur situs web. Infographic iki minangka tindak lanjut sing hebat dening agensi hebat liyane sing ngasilake infografis luar biasa, MDG Advertising.

Unsur situs web e-commerce sing paling penting kanggo konsumen? Apa merek sing kudu fokus wektu, energi, lan anggaran kanggo nambah? Kanggo ngerteni, kita ndeleng babagan survey, laporan riset, lan makalah akademik sing anyar. Saka analisis kasebut, kita nemokake manawa wong ing kabeh wilayah lan vertikal terus-terusan ngurmati sawetara fitur situs web inti sing padha nalika blanja kanthi online. Apa sing dikarepake pelanggan saka situs web E-Commerce

Asil riset lan survey para profesional nyebabake 5 kategori utama sing mbukak elemen perusahaan sing paling penting kanggo ndorong kesadaran, panguwasa, lan konversi. Aku wis nambah sawetara favoritku sing ora kejawab karo asil survey.

Pangalaman pengguna

47% konsumen ujar manawa kegunaan lan responsif minangka elemen sing paling penting ing situs web e-commerce

  1. kacepetan - situs e-commerce kudu cepet. 3 saka 4 pembeli ujar bakal ninggalake situs web e-commerce yen alon dimuat
  2. intuisi - Navigasi, elemen gerobak umum, lan fitur situs kudu gampang ditemokake lan digunakake.
  3. responsif - 51% kabeh wong Amerika tuku online liwat ponsel, mula toko kasebut kudu bisa digunakake kanthi lancar ing kabeh piranti.
  4. Shipping - Biaya pengiriman larang lan wektu pangiriman sing dawa bakal nyebabake penjualan.
  5. keamanan - priksa manawa sampeyan metu ing sertifikat EV SSL lan nerbitake sertifikasi audit keamanan pihak katelu.
  6. Kebijakan bali - supaya pengunjung ngerti kabijakan bali sadurunge tuku.
  7. customer Service - nawakake obrolan utawa nomer telpon kanggo nanggapi panjaluk sales utawa layanan.

Informasi Produk Komprehensif

Pengunjung asring ora siyap tuku, dheweke pancen sejatine arep riset. Yen sampeyan nyedhiyakake kabeh informasi sing dibutuhake, dheweke bakal bisa tuku nalika lengkap.

  1. Detail produk - 77% konsumen ujar manawa konten kasebut nyebabake keputusan tuku
  2. Pitakon & Wangsulan - Yen informasi ora ana, 40% pembeli online golek sarana kanggo takon lan njaluk wangsulan sadurunge tuku
  3. akurasi - 42% konsumen wis ngasilake tuku online amarga informasi sing ora akurat lan 86% konsumen ujar manawa ora bakal tuku maneh saka situs sing tuku.
  4. Ing-Simpenan - Ora ana sing luwih frustasi tinimbang njupuk cara metu ing checkout sadurunge sampeyan ngerti produk sing wis ilang. Tetep dianyari situs lan asil telusuran kanthi status in-stock nggunakake potongan kaya.

Gambar, Gambar, Gambar

Pengunjung asring nggoleki rincian visual babagan produk amarga dheweke ora bisa mriksa kanthi langsung. Duwe pilihan akeh gambar kanthi resolusi dhuwur bakal entuk tuku tambahan.

  1. Gambar Multiple - 26% konsumen ujar manawa padha nolak tuku online amarga gambar sing kurang apik utawa sithik banget gambar.
  2. Resolusi Dhuwur - nawakake kemampuan kanggo ndeleng rincian winates kanggo foto sing penting kanggo akeh pembeli online.
  3. Zoom - 71% pembeli kanthi rutin nggunakake fitur zoom-in ing foto produk
  4. kacepetan - Priksa manawa gambar sampeyan dikompres lan dimuat saka jaringan pangiriman konten supaya bisa dimuat kanthi cepet. Sampeyan bisa uga pengin ngirim gambar sing ora duwe fokus (kaya ing carousel).

Rating lan reviews

Nggabungake ulasan / peringkat sing ora adil ing situs sampeyan bakal nyedhiyakake macem-macem sudut pandang lan nggawe kepercayaan karo pengunjung. Kasunyatane, 73% pembeli pengin ndeleng apa sing bakal dikandhakake para pembeli liyane sadurunge njupuk keputusan

  1. Ora kepenak - Pelanggan ora ngandel karo rating sing sampurna, dheweke nggoleki rating sing kurang apik kanggo ndeleng manawa pendapat wong liya babagan produk bakal nyebabake keputusan tuku.
  2. Pihak katelu - 50% konsumen pengin ndeleng review produk pihak katelu
  3. macem-macem - Pelanggan pengin kepenak tuku, pengin bisa tanggung jawab karo perusahaan, lan pengin ndeleng macem-macem ulasan sing fokus ing kualitas lan keamanan produk.
  4. Snippets - njembarake fungsi rating lan ulasan kanthi nggunakake potongan kaya supaya bisa ditampilake ing asil telusuran.

Panelusuran Produk ing Situs

Panelusuran ing situs penting kanggo saben pengalaman e-commerce. Kanggo sawetara konsumen, 71% pembeli ujar manawa rutin nggunakake telusuran, lan asring dadi perkara pertama sing ditemokake ing situs.

  1. Lengkap-otomatis - Mbangun fungsi lengkap lengkap kanggo nyaring jeneng produk, kategori, lsp.
  2. Panelusuran semantik - Gunakake telusuran semantik kanggo ngasilake asil sing luwih apik
  3. filter-filter - 70% pembeli ujar manawa ngormati yen bisa nyaring produk liwat telusuran situs
  4. Ngurutake - Kemampuan kanggo ngurutake ulasan, penjualan, lan rega kabeh migunani kanggo pangguna kanggo nemokake produk sing dikarepake.
  5. Breadcrumbs - Kalebu elemen navigasi, kayata breadcrumbs ing kaca asil
  6. Asile Rinci - Gambar lan rating saiki ing asil telusuran
  7. Cathetan - Nawakake kesempatan kanggo nganalisa fitur produk lan reregan kanthi jejer.

Dhaptar Fitur E-commerce

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.