7 Tips E-commerce Kanggo Nggawe Konten sing Ngonversi

Konten E-commerce sing Ngonversi

Kanthi nggawe konten sing ditemokake wong menarik lan relevan, sampeyan bisa nambah visibilitas situs sampeyan ing asil telusuran Google. Mengkono bakal mbantu nyiyapake sampeyan kanggo sawetara konversi. Nanging supaya wong liya ndeleng barang sampeyan ora njamin yen dheweke bakal njupuk tindakan lan menehi konversi. Tindakake pitung tips ecommerce iki kanggo nggawe konten sing dikonversi.

Ngerteni Klien Sampeyan

Kanggo nggawe konten sing ngowahi sampeyan kudu duwe ide sing apik babagan kaya klien. Miwiti kanthi nglumpukake sawetara data demografi ing wong sing ngunjungi kaca sampeyan, langganan email, lan ngetutake sampeyan ing media sosial. Gunakake analytics kanggo ngerteni data babagan umur, jenis kelamin, pendhidhikan, lan penghasilan.

Google Analytics bisa menehi informasi babagan apa sing disenengi nalika online. Sampeyan uga bisa nggunakake Twitter Analytics lan Wawasan Kaca Facebook kanggo ngerteni kaya apa pengikut media sosial sampeyan. Nyuwun saran pelanggan babagan produk sampeyan, apa kabutuhan sing paling penting, lan carane sampeyan bisa ngewangi masalah kasebut.

Yen wis nglumpukake umpan balik lan data demografi sing cukup, sampeyan bisa nggawe persona pembeli. Persona pembeli minangka model klien sing cocog, nggambarake perjuangane, motivasi, lan sumber informasi. Danny Najera, pemasar konten ing StateOfWriting.

Telpon Sampeyan Kanggo Tumindak

Sadurunge nulis sing paling penting CTA, sampeyan kudu mutusake carane nemtokake konversi. Apa tujuan bisnis sampeyan? Apa sampeyan pengin wong entuk manfaat saka diskon? Gabung karo dhaptar email sampeyan? Milih kontes?

Produk utawa layanan sing sampeyan adol bakal nemtokake CTA sampeyan. Sawise sampeyan nemtokake target iki, sampeyan wis nggawe strategi kanggo marketing. Clifton Griffis, panulis konten saka SimpleGrad.

Topik Sampeyan

Sawise sampeyan nemtokake target target lan nggawe persona panuku, sampeyan siyap milih topik sing cocog kanggo konten sampeyan. Siji cara sing apik kanggo nggawe topik sing padhet yaiku melu, utawa paling ora, ing komunitas online sing ngrembug topik sing ana gandhengane karo produk sampeyan.

Facebook, LinkedIn, Google+, lan Reddit minangka papan sing apik kanggo diwiwiti. Gunakake fungsi telusuran kanggo nemokake utas sing mbahas produk sing sampeyan adol, lan deleng apa sing diomongake wong. Kanggo nggawe manawa topik kasebut populer, cukup riset karo Ahrefs Keyword Explorer utawa piranti sing padha.

Nilai Bisnis Topik Sampeyan

Oke dadi sampeyan bisa uga nyusun dhaptar ide topik sing cukup dawa, nanging aja padha sumelang, kita bakal nyuda. Wayahe nyuda dhaptar kasebut menyang topik sing paling cocog babagan nilai bisnis. CTA sampeyan bakal dadi pandhuan kanggo nemtokake potensial nilai bisnis topik.

Pesen dhaptar miturut sepira sing cocog karo CTA, banjur gunakake ide paling dhuwur lan buwang liyane. Aja lali manawa CTA lan konten sampeyan kudu gramatikal, dibaca, lan dipoles kanthi nggunakake layanan kaya UKWritings.

Nggawe konten

Pungkasane waktune nggawe sawetara konten. Miwiti kanthi nindakake sawetara Googling, deleng jinis konten apa sing bakal dipilih kanggo topik sing sampeyan pilih, lan evaluasi jinis konten sing paling cocog. Program kayata Isi Explorer bisa menehi pinemu babagan artikel ing topik sing asring dituduhake, lan kenapa populer.

Elinga yen judhul sing narik kawigaten minangka bagean gedhe saka sing nggawa eyeballs kanggo ndeleng konten sampeyan, mula aja nggawe judhul sampeyan dadi pikiran sawise dipikirake. Plot ing ati sing emosional kanggo nulis isi sing apik.

Wong nggawe keputusan tuku adhedhasar sing dirasakake, dudu sing dipikirake. Essayroo lan Tulis Kertas Saya kaloro conto sing apik kanggo sukses nggunakake konten sing dikonversi.

Ngendi wae Nelpon Tindakan

Nyisipake CTA sampeyan penting, lan ya, ing endi sampeyan nemtokake perkara sing penting babagan konversi sampeyan. Alesané wong ngeklik barang-barang kaya tautan lan CTAs supaya padha relevan. Dadi, aja mung nemplek ing endi wae, utawa coba nyoba supaya akeh sing ora bisa dadi strategi sing efektif.

Waca konten sampeyan lan tambahake CTA ing endi wae sing cocog karo konten sing dibahas. Sampeyan nyoba nuntun wong-wong menyang barang-barang sampeyan, aja nganti ngalahake dheweke. Sampeyan bisa nggunakake macem-macem jinis CTA. Lebokake langsung menyang teks, ing popup sing dienggo metu, lan nyembul gulung sidebar.

Ngerti Tujuan Sampeyan lan Ngukur Asile

Duwe target, lan priksa manawa sampeyan ngerti carane nemtokake sukses, lan metrik sukses apa sing bakal ditindakake. Sampeyan ora bakal ngerti sukses strategi sampeyan yen ora ngukur asil. Temokake sepira kerepe konten sampeyan dituduhake, pirang-pirang wong sing ndeleng, asal-usule lalu lintas sampeyan, lan kinerja sampeyan dibandhingake karo pesaing sampeyan.

kesimpulan

Entuk lalu lintas luwih akeh menyang situs e-commerce liwat konten sing apik banget minangka langkah pertama. Nanging kita ora ngukur sukses mung saka jumlah pengunjung; konversi minangka target nyata. Konten sing apik kudu nggawa wong liya lan uga nambah konversi. Tututi pitung tips ecommence iki kanggo nggedhekake konversi sampeyan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.